Pivarník: Mužstvu musím poděkovat

Na tiskové konferenci se sešli Karel Jarolím a Roman Pivarník.

Pivarník: Mužstvu musím poděkovat

Nejprve byl na pořadu dne trenér FK Mladá Boleslav - Karel Jarolím.

Ze začátku se jal hodnotit samotný úvod zápasu: "První poločas byl z naší strany směrem dopředu mizerný, začalo to už od rozehrávky, kdy jsme se pořádně nedostali do hry. Nakopávali jsme jen dlouhé balóny dopředu a v podstatě nic jsme z toho nedokázali vytěžit," spílá výkonu vlastních svěřenců: "Byli jsme málo aktivní už od zadáků, když už tam byly slibné situace, tak jsme to dobře nevyřešili."

"Bohemka se dostala do vedení, takže pochopitelně byla na koni," vyjadřuje se ke hře protivníka a přidává i něco málo z taktiky: "Do druhé půle jsme udělali změny, chtěli jsme získat více prostoru ve středu hřiště. Trochu jsme se do hry dostali, ale brankář Zlámal Bohemku podržel," přidává oslavná slova k vynikajícímu výkonu strážce svatyně Klokanů. Závěrem už jen chválí výkon Bohemians: "Druhá branka, myslím, rozhodla o utkání, Bohemka vyhrála zaslouženě."

Svého souputníka v trenérském řemesle následně vystřídal lodivod Klokanů - Roman Pivarník.

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 2:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 2:0 (1:0)
A ten začal své povídání tím, co už naznačil v předzápasových rozhovorech: "I když jsme respektovali velkou sílu Mladé Boleslavi, chtěli jsme se s domácími fanoušky rozloučit vítězstvím, jsem rád za všechny, že jsme to zvládli. Bylo vidět, že obě mužstva jsou takticky vyspělá, hra se odvíjela hlavně ve středu pole, my jsme se snažili ztížit soupeři rozehrávku," poodhalil něco z taktické přípravy na utkání: "Dokázali jsme to pohlídat, i když Boleslav měla náznaky brejků."

"Šli jsme za gólem," ukázal na jasný cíl duelu: "Ve druhém poločase jsme zápas zvládli takticky. Boleslav musela riskovat, dokázali jsme ustát šance, které měla, a ty naše jsme využili," chválil výkon týmu: "Musím poděkovat celému mužstvu za výkon."