Budinského hostování se potvrdilo

Brankář Sparty bude následující sezonu hostovat v našem klubu.

Budinského hostování se potvrdilo

Třiadvacetiletý slovenský brankář získal prvoligové zkušenosti již ve svých devatenácti letech. Jeho mateřským klubem byl FK Dukla Banská Bystrica, odkud v roce 2015 zamířil do Vlašimi. Z druholigového českého klubu ho vykoupila Sparta před touto sezonou, kterou nakonec stráví u nás na hostování. „Trenéři si myslí, že je to pro nás v současné době nejlepší volba. Jedná se o brankáře Sparty, takže by to měla být kvalita, která nám pomůže. Je to jejich třetí brankář, jdou na něj kvalitní reference,“ je s jeho příchodem sportovní ředitel Miroslav Držmíšek spokojený.

Nejdu do Bohemky určitě jako hotový hráč. Jsme tu dva dobří gólmani a já sem jdu zabojovat,“ mluví odhodlaně Viktor Budinský po potvrzení jeho hostování. „Přišel jsem sem, abych získal nějaké ligové starty. Udělám vše proto, abych toho odchytal co nejvíc,“ doplňuje rázně v rozhovoru pro klubovou televizi Bohemka TV.

Počítáme s tím, že se po sezoně vrátí do Sparty. Museli jsme ale jednat rychle, abychom v současné době měli brankáře. Spolupráce se Spartou přinášela ovoce všem, jedná se tedy o další projekt,“ popisuje Miroslav Držmíšek, že po nečekaném odchodu Zdeňka Zlámala musel sportovní úsek rychle zareagovat.

Bohemka TV