Hostování Jana Holendy potvrzeno

Virtuální Ďolíček přináší první rozhovor s vytáhlým útočníkem.

Hostování Jana Holendy potvrzeno

Včera odpoledne podepsal Jan Holenda hostování v Bohemians pro podzimní část sezony, dnes se vše potvrdilo na úrovni klubů, a může tak dojít k samotné registraci hráče v našem mužstvu. Realizačnímu týmu tak bude Holenda k dispozici již na nedělní zápas proti Zbrojovce.

Hostování Jana Holendy je podepsáno
Hostování Jana Holendy je podepsáno
"Hlavní trenér si na začátku sezony přál posílit tým především na pozici hrotového útočníka. V průběhu přípravy jsme přivedli mladé a nadějné hráče, nyní přichází i útočník se zkušenostmi ze zahraničí a evropských pohárů. Věříme, že právě Jan Holenda je tím hráčem, který nám v mužstvu chyběl a v podzimní části sezony nám pomůže," řekl pro klubové stránky ředitel klubu Darek Jakubowicz.

"Všechno funguje a já jsem tady naprosto spokojený," usmíval se při prvním rozhovoru pro klubovou televizi Jan Holenda. I když se jedná o zatím krátkodobé hostování, sám Holenda různé spekulace ohledně své motivace vyvrací: "Když se nad tím zamyslím, tady jsou nejdůležitější diváci. Tím pádem pro mě je samozřejmě důležité dobře hrát, protože sem chodí vždy plný stadion. A já si určitě nechci udělat ostudu, že jsem si to sem přišel odehrát." A zároveň dodává: "Nikdo nemůže vědět, jestli tady po zimě nebudu pokračovat."

Celý rozhovor můžete vidět na klubové televizi Bohemka TV.

Bohemka TV