Výsledkový servis z 22. - 30. října

Souhrn mládežnických výsledků za poslední dva týdny.

Výsledkový servis z 22. - 30. října

Devatenáctka potvrzuje kvalitní výsledky z posledního období a v tabulce je na třetím místě s pětibodovou ztrátou na vedoucí Slavii. Sedmnáctka vybojovala plusové body v penaltových rostřelech, dobře si vedla i kategorie U13. Celý souhrn ve článku.

U19
FK Náchod - Bohemians Praha 1905 2:4 (0:0)
Branky: 55 Panenka, 68. Pavlíček - 61. Hlinák, 70. Hlinák (Nátr), 87. Hlinák (Vrána), 89. Vrána (Nátr).
Bohemians Praha 1905: Fiala - Stojanovski, Nátr, Lukeš, Farkaš - Le Tuan, Vrána, Hlinák (88. Gregor O.) - Kocourek, Duong, Novotný (62. Buneš).
Hodnocení trenéra Kordy: "Do utkání jsme nastoupili v pozměněné sestavě, i tak jsme v prvním poločase měli více ze hry a vytvořili si brankové příležitosti. Domácí se soustředili na bránění a pokoušeli se o rychle protiútoky. Ve druhém poločase jsme dostali po rychlé akci domácích branku a museli jsme utkání otáčet, zvýšenou aktivitou se nám to opakovaně podařilo a v závěrečných minutách jsme dokázali vstřelit vítěznou branku."

Bohemians Praha 1905 - FC Mas Táborsko 5:2 (2:2)
Branky: 5. Hlinák (Begič), 20. Begič (Václavík), 75. Nátr (Vrána), 80. Buneš (Hlinák), 87. Nátr (Novotný) - 18. Sazma, 40. Vysušil.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Václavík, Lukeš, Malý, Kocourek (89. Jaroš) - Le Tuan, Hlinák, Begič (85. Novotný) - Vrána (83. Farkaš), Duong (65. Buneš), Nátr.
Hodnocení trenéra Kordy: "Od začátku jsme byli aktivnější a soupeře jsme většinu utkání přehrávali, přesto jsme šli do kabin za stavu 2:2. Ve druhém poločase jsme pokračovali v dobrém výkonu a v závěrečných 15 minutách jsme se dokázali střelecky prosadit a dotáhnout utkání k zaslouženému vítězství."

U17
Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram 1:1 (1:0), 5:4 po penaltách
Branky:
63. Krunert (Procházka) - 5. Belej.
ŽK: Koubek, P. Vala.
Bohemians Praha 1905: Matoušek - Průša (55. Plíšek), Moltaš, Vala P., Zeman V. - Vala D., Zoubek (64. Osmančík), Krunert, Kuchař (41. Jaroš) - Procházka, Koubek.
Pohled trenéra Szekerese: "Odehráli jsme utkání dvou rozdílných poločasů. V té první byl aktivnější, nebezpečnější i brankově úspěšnější náš soupeř. V té druhé jsme překlopili misky vah na naši stranu a Krunertem dorovnali skóre. Výsledek koresponduje s děním na hřišti. Bonusový bod navíc pro náš tým zajistil vyšší mírou gólman Matoušek, který penaltu nejen chytil, ale tu rozhodující i proměnil."

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 1:1 (0:1), 3:4 po penaltách
Branky: 64. Finěk - 32. Procházka (Krunert).
Bohemians Praha 1905: Matoušek - Průša (65. Moltaš), Jirsa, Vala P., Osmančík - Vala D. (41. Zoubek), Krunert, Zeman V., Peričevič (68. Jaroš) - Koubek (70. Kuchař), Procházka.
Pohled trenéra Szekerese: "V hezkém centru Bavlna jsme domácí tým v prvním poločase zjevně překvapili aktivní hrou ve vysokém postavení s rychlým dostupováním. Tu jsme navíc po zisku míče podpořili dobrými kombinacemi, které nám přinesli několik slibných možností. Úspěšní jsme byli až po kolmé přihrávce Krunerta, kterou s přehledem zakončil dobře hrající Procházka. Domácí zahrozili jenom ze dvou standardních situací, kde nás ovšem před gólem uchránil na čáře bránící Osmančík. Samostatný průnik Peričeviče zkraje druhého dějství zůstal nevyužitý, což postavilo domácí na nohy a získali územní převahu. Jejich hezkou kombinaci brankou zakončil střídající Finěk. Zvýšeným úsilím jsme se pak i my vrátili do hry. Sólový průnik Zoubka zastavili domácí ve výhodné pozici zjevně nedovoleně, píšťalka rozhodčího zůstala ale němá. V závěru mohli oba týmy strhnout vítězství na svou stranu, scházelo klidnější a přesnější zakončení. Lepší realizací pokutových kopů jsme získali bonusový bod navíc. Ten byl odměnou hráčům hlavně za výkon v prvním poločase. Současně oceňujeme soupeře za férovou hru i vystupování. Našim hráčům patří pochvala za nasazení a pozitivní herní prezentaci."

U16
Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram 1:2 (1:1)
Branky:
23. Yukhymenko (Topol) - 20. Vokurka, 44. Žalud.
ŽK: Plíšek.
Bohemians Praha 1905: Kořének (41. Slanina) - Dostál (70. Pittauer), Vaněk, Musil, Dvořák - Nejeschleba, Topol (61. Marhoul), Horák - Yukhymenko (50. Štěpánek F.), Turek (41. Plíšek), Čakurda (61. Štěpánek J.).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "V domácím utkání s 1.FK Příbram jsme nenavázali na kvalitní výkon z minulého kola proti vedoucímu celku soutěže. Od začátku utkání se nám nedařila kombinace, hra byla plná nepřesností. Soupeř se dostal do vedení, po chvíli jsme však vyrovnali zásluhou Yukhymenka, který přehodil vyběhnuvšího brankáře hostů. Na úvod druhého poločasu jsme inkasovali z přímého kopu těsně za hranicí pokutového území. Na tuto branku jsme za celou dobu druhé půle nenašli odpověď, přestože jsme se do brankových příležitostí dostali, ale chybí nám větší klid a přesnost v zakončení."

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 1:0 (0:0)
Branka: 69 Králíček.
ŽK: Horák.
Bohemians Praha 1905: Kořének - Pittauer, Vaněk, Marhoul, Plíšek (60. Dvořák) – Musil (70. Artimovič), Čakurda (50. Topol), Nejeschleba – Štěpánek J. (41. Vitarigov), Turek (40. Horák), Štěpánek F. (60. Seniv).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "Utkání hrané na kvalitním terénu bylo od počátku velmi vyrovnané. První poločas byl takřka bez vyložených šancí. V druhém poločase nás dvakrát podržel velmi dobrými zákroky brankář. Na potřetí už se však po naší chybě na soupeřově polovině prosadil z rychlého protiútoku domácí útočník. I přes snahu a šanci na vyrovnání rozhodla tato jediná branka z 69. minuty o vítězi utkání."

U15
SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)
Branka: 61. Huleš z penalty.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Coňk, Borkovec, Huleš, Kadlec (36. Vott) - Mareš, Koutský (55. Švestka), Novák - Havránek (48. Keller), Vacek, Kankara (36. Knap).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "První poločas byli nebezpečnějším týmem domácí. Z několika nadějných situací naštěstí neskórovali. Druhou půli už hru ovládali mladí Klokani. Z rychlých útoků ale branka také nepadla. Utkání tedy rozhodla Robova proměněná penalta písknutá po faulu na pronikajícího Borkyho. V závěru kluci ještě přestáli dva závary domácích před naší brankou, a tak si z Budějovic vezeme 3 body."

1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905 2:1 (1:0)
Branky: 28. Budínský, 70. Bašík z penalty - 45. Novák (Vacek).
Bohemians Praha 1905: Matějka - Vott, Mareš, Borkovec (18. Coňk), Kadlec - Novák, Koutský, Švestka - Kankara (45. Keller), Knap (41. Vacek), Hollmotz.
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "První poločas kluci rozhodně předvedli výkon pod své současné možnosti, Příbram byla aktivnějším týmem, i tak jsme se ale dostali k několika příležitostem. První půle na šance 3:3, na góly 1:0 pro Příbram. Druhá půle předvedla jiný příběh. Mladí Bohemáci předvedli výborný výkon plný útočení, nasazení, pohybu a kvalitní kombinace. Bohužel pro nás se z mnoha situací před brankou soupeře podařilo přetavit v gól pouze jedinou. A tak jsme byli potrestáni v první minutě nastavení odpískanou penaltou pro Příbram..."

U14
SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 2:1 (1:1)
Branka: 20. Bartizal, 61. Bastl - 28. Muška z penalty.
Bohemians Praha 1905: Špitálský - Peterka (56. Bína), Janovský, Vaněk - Hodouš, Müller (53. Kohoutek) - Šimunič (61. Panc), Lilling, Hýsek (36. Bárta), Bukovaz - Muška.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "V utkání s Českými Budějovicemi si kluci po delší době vyzkoušeli od začátku hru na tři obránce. Směrem do obrany to v prvním poločase zvládli dobře. Branku jsme inkasovali po úspěšném napadání našeho brankáře domácím útočníkem a následné střele do prázdné branky. Na to bychom už myslím mohli mít patent. Po obdržené brance kluci přepnuli na vyšší obrátky a výsledkem byla penalta, proměněná Muškou a dvě situace, které bohužel Bukovaz ani Lilling nedotáhli k přímému ohrožení domácí branky. Herní kvalitu jsme si však do druhého poločasu nepřenesli, domácí byli lepším týmem. A i když si vypracovali pouze dvě gólové příležitosti, jednu z nich proměnili a zaslouženě získali tři body."

1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905 0:3 (0:2)
Branka: 7. Bárta (Muška), 34. Muška (Bukovaz), 53. Lilling.
Bohemians Praha 1905: Špitálský - Hýsek, Hodouš, Bína, Broda - Vaněk, Müller (53. Panc), Lilling - Bárta (36. Bareš), Muška (53. Janoševič), Bukovaz (36. Peterka).
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "Po týdnu plném tréninků, kdy kluci neměli ani jeden volný den a v pátek navíc trénovali dvoufázově, jsme odjížděli do Příbrami s cílem zlomit nepříznivou sérii výsledků. Kluci v týdnu pracovali opravdu s chutí a v utkání za to byli odměněni. Od začátku byli aktivnější, pohyblivější a po zásluze vedli v poločase o dvě branky. Po delší době jsme si tak mohli zažít jaké to je v utkání skórovat jako první a věčně něco nehonit. To se projevilo i v poločase druhém, kdy jsme byli najednou daleko klidnější na míči, přidali ještě jednu branku a utkání v pohodě dovedli do vítězného konce."

U13

1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905 2:5
Branky Bohemians:
Pomahač 3, Vajgl, Vais.
Bohemians Praha 1905: Sedlmajer, Mišovic - Skořepa, Středa, Hájek, Koutecký, Vajgl, Vais, Pomahač, Kukla, Benček, Petránek, Ostapyuk, Vondra.
Hodnocení trenéra Daniela Votta:
"Na UMT v Příbrami se hrál velice slušný fotbal, kdy jsme byli po celé utkání o něco lepším mužstvem, dokázali jsme si vytvořit více brankových příležitostí, ale bohužel jsme proti výbornému brankáři poměrně dlouho hledali recept na vstřelení branky. Když už se zdálo, že se Příbrami výsledkově vzdalujeme, tak soupeř vždy dokázal snížit a udělal utkání relativně dramatické až do konce. Jinak musím konstatovat, že se Příbram snažila za každé situace být nebezpečná a někteří její hráči nám dělali velké problémy."

FC Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 2:6

U12
1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905 14:1
Branka Bohemians: Musil.
Bohemians Praha 1905: Dalecký, Augusta - Studenyak, Fišer, Očenáš, Mikuda, Bui, Heřmanský, Vokrouhlík, Hovorka, Musil, Ondroušek, Ťoupal.
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana: "Velmi slabý výkon proti velmi dobře hrajícímu soupeři přinesl jednoznačný průběh utkání i výsledek."

FC Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 8:7
Branky Bohemians: Winkelhofer 3, Hausman 2, Kratochvíl 2.
Bohemians Praha 1905: Dalecký - Studenyak, Fišer, Taške, Salač, Kulíšek, Hausman, Kratochvíl, Winkelhofer, Ťoupal, Dinter, Vokrouhlík, Ondroušek.
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana: "První dvě třetiny jsme odehráli silně pod naše možnosti. Velké množství chyb v rozehrávce, absence důrazu v osobních soubojích, málo pohybu, to vše znamenalo pohodlné vedení soupeře. Ve třetí třetině jsme však ožili, mocně stahovali náskok soupeře a jen slabá produktivita nám nedovolila minimálně vyrovnat skóre, což je však jednoznačně trest za výkon ve většině zápasu."