Bohemka TV: Zapůsobila na mě atmosféra Ďolíčku

Nový obránce Bohemians se představuje fanouškům.

Bohemka TV: Zapůsobila na mě atmosféra Ďolíčku

Dnes klub oznámil příchod nového hráče do A mužstva a klubová televize přináší okamžitě jeho medailonek. "Jsem především střední obránce a snažím se být říznější. Očekávat by měli fanoušci tedy dříče," okamžitě se začíná Petr Buchta popisovat a naznačovat, co od něj mají fanoušci očekávat. "Nejsem úplně pomalý," říká odhodlaně nová tvář v kabině Klokanů.

Svoji kariéru spojil především s brněnskou Zbrojovkou. "V Brně jsem byl asi patnáct let," potvrzuje. A co ho vedlo k neprodloužení smlouvy? "Série hodně špatných rozhodnutí. Doufám, že po delší době bylo dobré rozhodnutí podepsat Bohemku," sdělil pro klubovou televizi. "Chytil jsem se špatného manažera, který mi postavil pár vzdušných zámků a nasliboval mi odchod do ciziny. Bohužel to nevyšlo," dovysvětlil.

Aby se mohl vrátit zpět na prvoligovou scénu, poslední měsíc tvrdě makal. "Trénoval jsem s pár ligovými týmy a dostával jsem se do kupy," popsal fanouškům svoji náplň práce. A proč zrovna Bohemka? To je snad jasné: "Zapůsobila na mě atmosféra Ďolíčku a poloha v Praze." Celý rozhovor můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV