Magazín s Viktorem Budinským

Kupte si klubový magazín před zápasem za 20 korun.

Magazín s Viktorem Budinským

Hlavní rozhovor v dnešním čísle, jak titulní stránka napovídá, je s brankářskou jedničkou Viktorem Budinským. Ten se rozpovídal nejenom o svých začátcích na Slovensku, ale také o zajímavém přesunu z Vlašimi do Sparty. Jak to vše probíhalo a jaké má osobní cíle, to si můžete přečíst uvnitř magazínu. Není to ovšem jediný rozhovor v dnešním čísle, představíme vám i Michala Vaňka z mládežnické kategorie U16.

Upoutávka na nový magazín
Upoutávka na nový magazín
Samozřejmostí je i pár stránek věnovaných našemu dnešním soupeři. Představíme si samotný klub, přiblížíme si teplickou sezonu a důležité zápasy a koukneme se na dvě výrazné tváře našeho soupeře - Tomáše Grigara a Davida Vaněčka. Na konci magazínu nechybí samozřejmě soupisky obou klubů.

Uvnitř magazínu si také připomeneme poslední dva naše ligové zápasy, u těchto reportáží nechybí fotogalerie a pozápasové rozhovory s Holendou a Dostálem, ke kterým jsme připojili i jejich individuální statistiku z utkání. To vše a mnohem více si můžete koupit pouze za 20 Kč u kamelotů před stadionem, nebo na pokladnách či ve fanshopu.