Bohemka TV: Měli jsme špatný začátek

Pro klubovou televizi hodnotí zápas Daniel Krch a Milan Havel.

Bohemka TV: Měli jsme špatný začátek

Před klubovou kameru nejdříve přišel kapitán týmu. "Měli jsme špatný začátek a to ovlivnilo celý zápas," začal s hodnocením Daniel Krch. "I když jsme tam měli šance, nepodařilo se nám bohužel vstřelit gól," litoval i svých nevyužitých příležitostí. Po vyloučení Teplice změnily svůj styl hry. "Zatáhli se, ale my se tam musíme dostávat. Měli jsme hodně standardek, ale bohužel jsme vůbec nic nevyužili. Na konci v devadesáté minutě velká šance, ale v bráně to neskončilo," byl po zápase Krch hodně zklamaný.

V hodnocení se vrátil i ke svým příležitostem ke vstřelení branky: "Vyčítám si hlavně tu hlavičku z malého vápna. Snažil jsem se do toho dát razanci, ale bohužel jsem trefil střed brány. Letět to kamkoliv jinam, tak je to gól."

Zhodnotit sobotní zápas přišel i MIlan Havel: "Jsem obrovsky zklamaný, určitě jsme chtěli bodovat. Mrzí nás to i vůči lidem." V hodnocení se shodl i se svým kolegou z obrany. "My jsme špatně začali, Teplice byly agresivnější. Poté přišla taková smolná branka," viděl začátek zápasu stejně jako kapitán. "Po brance jsme je začali lehce přehrávat a určitě chyběl větší hlad po gólech," viděl příčinu v dnešním neúspěchu.

A proč nám dlouhodobě nejde hra v přesilovce? "Já jsem nad tím také přemýšlel. Zažil jsem to i v dorostu, ale bohužel nedokážu říct, čím to je," litoval Havel. Celý rozhovor můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV