Milan Nitrianský přestupuje do Bohemky

Klokani získali do svých služeb univerzála, podepsal smlouvu na rok a půl.

Milan Nitrianský přestupuje do Bohemky

Dnes se stvrdil přestup Milana Nitrianského z Liberce do Bohemky. V zelenobílém dresu nastoupil již do dvou přípravných zápasů v Tipsport lize a s Klokany absolvoval zatím celou zimní přípravu. Bude tak součástí týmu při úterním odletu na herní soustředění. "Jedná se o zkušeného univerzálního hráče, kterému bohužel nevyšla minulá angažmá v Itálii a Liberci, ovšem v minulosti své dovednosti potvrzoval. Slibujeme si od něj rozšíření kvality v naší defenzivě," chválil nového hráče Bohemky sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Milan Nitrianský přestupuje do Bohemky
Milan Nitrianský přestupuje do Bohemky
U nově příchozího hráče můžeme doopravdy mluvit o univerzálnosti. I v přípravných zápasech v zelenobílém dresu si zkusil kraj obrany i zálohy. "Většinu času jsem hrál na kraji, takže krajní záložník nebo krajní obránce," sám Milan Nitrianský připouští svoji širokou škálu využitelnosti. "Je mi jedno, jestli levá nebo pravá strana, obrana nebo záloha," zároveň dodává.

Nitrianský přichází do Bohemky jako volný hráč. Naposledy působil v průběhu podzimní části v Liberci, kam přišel z italského Avellina, tedy druholigového celku. V České republice nastupoval v dresu Budějovic, Čáslavi, Slavie a Příbrami. Smlouvu v Bohemce podepsal na rok a půl a bude nastupovat v dresu s číslem 23. Na jeho představení se můžete kouknout již nyní na klubové televizi Bohemka TV.

Vítej u nás!

Bohemka TV