Bohemians vyhráli druhý zápas v řadě

Junioři otočili zápas s Jabloncem a vyhráli 2:1.

Bohemians vyhráli druhý zápas v řadě

Do zápasu Juniorské ligy zasáhl za Bohemku z A mužstva Nitrianský s Vrzalem a mladíci Brak, Kuchta a Vaníček. V rámci testování nastoupili i Hadi s Basseyem. Po karetním trestu se vrátili Kostka s Bernardem, ten ovšem začal zápas na lavičce.

Utkání začalo velmi aktivně z obou stran. První možnost měli po čtvrthodině hry hostující fotbalisté, ale Dařina si s prudkou ranou z hranice vápna poradil a vyrazil ji na rohový kop. Po půlhodině hry byl znovu v permanenci brankář Klokanů, nicméně i tentokrát pohotově zasáhl a u své pravé tyče míč vyrazil. Jablonečtí se dočkali vstřelené branky o tři minuty později. Po tlaku kolem vápna předvedl brankář Bohemky další pohotový zákrok proti dalekonosné střele, nicméně proti dorážce Lukáše Nováka byl již krátký.

Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. O deset minut později překonal brankáře Bártu pohotovou střelou Jan Kuchta. V závěru půle podržel Klokany znovu brankář Dařina, který se opět blýskl pohotovým zákrokem. I kvůli němu zůstal poločasový výsledek nerozhodný 1:1.

Z výhry se nakonec radovali právě Klokani. Pět minut po svém příchodu na hřiště rozhodl zápas testovaný Hadi. Hráči Bohemians uzamkli svého soupeře a vytvořili si tlak, při kterém se dostal ke střele právě Hadi a otočil skóre na stranu Pražanů. Domácí hráči si začali vytvářeli další šance ke skórování. Pohotový brankář Jablonce Bárta dobře zasáhl proti hlavičce po rohovém kopu a poradil si i s dalšími možnostmi Bohemky.

Díky výhře si Klokani připsali další tři body do tabulky a předskočili Hradec Králové. Svěřenci trenéra Vladimíra Hrušky se nyní nachází na páté příčce Juniorské ligy, bod za Brnem s Karvinou.