V MOL Cupu doma s Vlašimí

Ve 3. kole poháru přivítá Bohemka v Ďolíčku druholigového soupeře.

V MOL Cupu doma s Vlašimí

Ke třetímu kolu MOL Cupu přijede Vlašim. Bohemka tak narazí na celek, ve kterém působil trenér Martin Hašek před nástupem do Bohemians. Soupeře určil dnešní los v sídle FAČR na pražském Strahově

Svěřenci kouče Petra Havlíčka v pohárové cestě nejdříve vyřadili jednoznačně Meteor po vítězství 4:1, když dvakrát skóroval Hadaščok s Fotrem. Následně si vlašimští poradili i se Slavojem Vyšehrad. Tentokrát ovšem až po prodloužení. Svým třetím gólem v poháru ho zajistil Fotr, když odpověděl na vedoucí branku Egerta. Čtyři minuty před koncem prodloužení poslal do další fáze MOL Cupu rozhodujícím gólem Vodháněl.

Bohemians - Vlašim 3:1 (3:1)
Bohemians - Vlašim 3:1 (3:1)
V mužstvu působí Filip Hašek s Wiesnerem. Tedy hráči, kteří neuspěli na letních testech v Bohemians. Dále pak zde hostuje z Ďolíčku i Jeslínek. I v dalším zkoumání soupeřova týmu jsou bývalí hráči Klokanů. Své nedávné starty za Bohemku jistě pamatuje i Jakub Štochl, nebo útočník Pavel Vyhnal. Poslední vzájemné střetnutí se odehrálo před dvěma měsíci. Na konci června se v rámci přípravy týmy střetly v Uhříněvsi. Klokani v tréninkovém centru porazili svého soupeře 3:1 po dvou gólech Kuchty a jedné brance Filipa Haška. Za Vlašim jen zmírnil porážku Vyhnal. Proti svým bývalým spoluhráčům se postaví nejen kouč Hašek, ale také jeho syn Martin a rychlý krajní záložník Rudolf Reiter. Ve Vlašimi si zahrál také Jakub Nečas a gólman Viktor Budinský.

AKTUALIZACE: Zápas se odehraje v úterý 19. září od 18 hodin v Ďolíčku. O předprodeji vstupenek vás budeme informovat na stránkách.