V pátek všichni na Žižkov

Klokani si zpestří reprezentační přestávku přípravným utkáním.

V pátek všichni na Žižkov

Prázdniny se chýlí ke svému konci, ale vy si je můžete na první zářijový den zpříjemnit. V pátek od 11 hodin hraje Bohemka přípravné utkání se Žižkovem na stadionu pod žižkovskou televizní věží v Seifertově ulici. Klokani se tak vrátí na stadion, kde před šesti lety zvítězili. Viktoria působí od té doby ve druhé nejvyšší fotbalové soutěži, kde hraje důstojnou roli. Pravidelně obsazují horní polovinu tabulky. V posledním utkání remizovali žižkovští na domácí půdě s Příbramí, když vyrovnával Pavel Hašek.
Bohemians Praha 1905 - FK Viktoria Žižkov 3:0 (2:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Viktoria Žižkov 3:0 (2:0)
V týmu trenéra Davida Vavrušky najdeme i několik hráčů, kteří se podívali i do kádru Bohemians. Obránce Pavel Hašek, záložník Vojtěch Engelmann. Zkušenosti z první ligy mají i další hráči. Ondřej Švejdík nastupoval za Spartu, Karel Hrubeš za Slavii, Josef Bazal a Lukáš Stratil si zahráli v Příbrami. Petr Kodeš si připsal prvoligové starty za Teplice. Dále pak Martin Hurka, jenž patří Slavii vsítil dokonce za sešívané tři branky.

Kouč Martin Hašek nebude mít k dispozici Jana Kuchtu, který si plní reprezentační povinnosti. Vstupné na utkání je dobrovolné. Stadion bude otevřen hodinu před výkopem, tedy v 10 hodin. Na Virtuálním Ďolíčku poběží textový online. Po zápase přineseme reportáž. Později rozhovory s aktéry zápasu. Přijďte si společně s dětmi užít zápas proti žižkovské Viktorii a zpříjemněte jim blížící se nástup do školních lavic.