Antonín Vaníček prodloužil smlouvu v Bohemians

Mladý záložník zůstane u Botiče nejméně do roku 2020.

Antonín Vaníček prodloužil smlouvu v Bohemians

Mládí má v Bohemce zelenou. Vedení klubu může s radostí oznámit, že dnes byl podepsán nový tříletý kontrakt s odchovancem klubu Antonínem Vaníčkem. Ten tak zůstane klokanem až do léta 2020.

Devatenáctiletý záložník fotbalově vyrostl s klokanem na prsou. Do Bohemians přišel v roce 2008 ze Sparty Krč coby desetiletý a prošel tu tak všemi mládežnickými kategoriemi. V loňské sezóně se propracoval jako jedna z největších nadějí klubu z juniorky i do kádru áčka. V minulých letech byl i členem několika mládežnických reprezentací.

V letošní sezóně nastoupil v základní sestavě na Spartě i v Plzni a proti českým velkoklubům podal vynikající výkony. "Tonda byl jako náš mimořádně talentovaný odchovanec přeřazen do áčka už vloni. Po roce se jeho talent začal plně projevovat," zdůvodnil rozhodnutí klubu sportovní ředitel Bohemians Miroslav Držmíšek. "Věříme, že bude v nastoupené cestě pokračovat dál a s ještě výraznějšími úspěchy," popřál mu Držmíšek do příštích let.

"Jsem rád, že jsem tady mohl podepsat novou smlouvu a můžu v Ďolíčku hrát i nadále,"
řekl ke svému dnešnímu velkému kroku Vaníček. "Chtěl bych s Bohemkou v budoucnu zažít nějaké opravdu dobré umístění v lize," okomentoval své budoucí sportovní cíle.

Tondo, popřejme ti do budoucna hodně zdaru a pevné zdraví, abychom se mohli společně těšit z dobrého fotbalu!