Vedení klubu děkuje za záchranu stadionu

Pro klidnou budoucnost Bohemky hlasovalo 41 zastupitelů.

Vedení klubu děkuje za záchranu stadionu

Vedení klubu Bohemians Praha 1905 by rádo vyjádřilo upřímný dík všem zastupitelům, kteří svým hlasem vyjádřili podporu záchraně stadionu Bohemky v Ďolíčku. Neměli své rozhodování jednoduché. Jednotliví zastupitelé v minulých dnech například obdrželi "anonymy", vyhrožující v případě souhlasu s revokací kupní smlouvy žalobou. Objevovaly se i různé další dezinformace v médiích i v politických kuloárech.

Velmi si vážíme toho, že většina zastupitelů zůstala věrna svému prvotnímu rozhodnutí zachránit Ďolíček a svým čtvrtečním hlasováním jej umožnila zrealizovat. Včerejší den se zapíše zlatým písmem do historie našeho klubu a věříme, že Praha jím zachránila obrovskou fotbalovou tradici i pro další století.

Neměli bychom opomenout jména všech zastupitelů a radních, kteří vyjádřili podporu tradici Bohemky. Jsou to:

za hnutí ANO 2011 Libor Hadrava, Jiří Haramul, Michal Hašek, Eliška Kaplicky Fuchsová, Eva Kislingerová, Adriana Krnáčová, Radek Lacko, Antonín Lébl, Radomír Nepil, Petr Novotný, Marcela Plesníková, Ondřej Prokop, Jaroslav Štěpánek a Vladislava Veselá,
za ČSSD Karel Březina, Petr Dolinek, Daniel Hodek, Lukáš Kaucký, Irena Ropková, Jan Slezák a Daniel Štěpán
za KSČM Helena Briardová, Ivan Hrůza a Marta Semelová,
za ODS František Švarc,
za Piráty Mikuláš Ferjenčík, Viktor Mahrik, Ondřej Profant a Adam Zábranský,
za TOP 09 Martin Dlouhý, Marek Doležal, Vladislava Hujová a Jiří Nouza,
za Trojkoalici Jan Čižinský, Petra Kolínská, Ondřej Mirovský, Jana Plamínková, Miloš Růžička, Matěj Stropnický a Jan Wolf
a bezpartajní Monika Krobová-Hášová

Děkujeme za krásný vánoční dárek pro klokany všech generací a přejeme všem šťastné a pokojné prožití Vánoc a hodně zdaru do Nového roku.