Družstvo fanoušků zve své členy na výroční schůzi

Sejdeme se v pátek 12. ledna od 18:00 v Ďolíčku.

Družstvo fanoušků zve své členy na výroční schůzi

Leden je čas, kdy jsou fandové natěšeni na dokončení rozehrané fotbalové ligy a zároveň trpí nedostatkem fotbalu. Vedení Družstva fanoušků Bohemians se rozhodlo využít čas zimní přípravy ke svolání výroční schůze DFB, kde budeme společně bilancovat uplynulý rok činnosti klubu, ale zároveň i prezentovat plány družstva do budoucna.

Všichni členové družstva jsou srdečně zváni v pátek 12. ledna v 18 hodin do VIP prostor stadionu v Ďolíčku. Na schůzi se dozví něco ze zákulisí klubu i informace o aktivitách DFB na podporu Bohemky v posledním období. Vedení družstva představí plány do roku příštího a všichni jistě uvítají plodnou diskusi všech přítomných na toto téma. Vzhledem k probíhajícímu přestupnímu období budou jistě atraktivní i informace ze sportovního úseku Bohemky.

Program schůze spolu s pozvánkou je zveřejněn na VĎ zde. V minulém týdnu obdržel každý člen pozvánku i na svůj mail uvedený v přihlášce. Pokud jste zprávu neobdrželi, budete moci na schůzi i zaktualizovat své kontaktní údaje.

Všichni se těšíme na první shledání s klokaní rodinou v novém roce 2018!