Klokani skončili pod vrcholem

Bohemka poprvé v přípravě neskórovala a s Brnem prohrála. 

Klokani skončili pod vrcholem

První zakončení si připsali brněnští, když po centru Pilíka hlavičkoval vedle levé tyče Fryštákovy branky. Bohemka odpověděla po pár minutách. Nejdříve střílel Kabajev doprostřed branky. Posléze centroval do šestnáctky soupeře Nečas, ale Dostál hlavou poslal míč nad branku. Při dalším ofenzivním snažení Bohemians byl v akci Mašek. Pěknou přihrávku za obranu našel Reitera, ovšem jeho centr Melichárek skryl v rukavicích. Na druhé straně nebyl Fryšták hráči Zbrojovky ohrožován a za zmínku stojí snad jen střela Ashirua, která letěla mimo.

Bohmians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 0:2 (0:0)
Bohmians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 0:2 (0:0)
Zelenobílí předvedli pěknou akci po půlhodině hry. Nečas si zpracoval odražený míč a do uličky ho předložil Reiterovi, který přihrál pod sebe ale gólové zakončení bylo zbytečné, poněvadž byl Reiterovi odmáván ofsajd. První poločas ukončila akce Kabajeva, ale i tentokrát byl Melichárek úspěšný a balón chytil.

Do druhé půl vstoupila aktivněji Bohemka. Rohové kopy ale brněnská defenziva ubránila a ani po šanci Závišky branka nepřišla. Zbrojovka dlouhou dobu nic kloudného v ofenzivě nepředvedla. Až dvacet minut před koncem se k přímému kopu za hranicí šestnáctky postavil Kratochvíl a poslal Brno do vedení.

Bohemians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 0:2 (0:0)
Bohemians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 0:2 (0:0)
Klokani tlačili, ale ne a ne se protlačit do zakončení. Centrované míče obrana Brna odvracela a další šance pochytal gólman Halouska. V závěru ještě Vraštil střelou z dálky pojistil vedení moravského celku a vítězem Tipsport ligy se stala Zbrojovka Brno.