V neděli na Slavii pochodem

V článku komplexní informace k vršovickému derby.

V neděli na Slavii pochodem

V neděli od 18 hodin nastoupí Bohemka na stadionu svého vršovického rivala, SK Slavia Praha. Vršovické derby je pro fanoušky tahákem a většina stadionu je již vyprodána. Lístků do sektoru Bohemians však stále zbývá více než 500, můžete je kupovat ve fanshopu Bohemians v Ďolíčku dnes do 18 hodin a v pátek od 10 do 15 hodin za cenu 310 Kč. Zbylé vstupenky budou posléze vráceny na Slavii a budou následně v prodeji v den utkání v Edenu, kde pokladna s lístky do sektoru Bohemians otevře v 16:30.

Fanoušci ze Sektoru 1905 organizují již tradičně pochod. Sraz všech Klokanů je svolán do Ďolíčku na 16:00. Pochod se potom za zpěvu chorálů vydá ovládnout Vršovice v 16:45.

Během shromažďování fanoušků bude v Ďolíčku připraven i stánek s občerstvením pro hladové a žíznivé Klokany. Avšak všeho s mírou! Byli jsme upozorněni pořádajícím klubem, že budou probíhat ve zvýšené míře dechové zkoušky na alkohol a podnapilé osoby nebudou na stadion vpuštěny. Pro opozdilce bude v omezené míře na místě také možnost nákupu vstupenek na zápas.

Žádáme fanoušky, aby se zdrželi používání zakázané pyrotechniky. Během pochodu bude v případě prohřešků připravena k okamžitému zásahu Policie ČR, při utkání můžete mimo osobní újmy zavinit i disciplinární postih pro náš klub.

Pochod by měl k Edenu dorazit kolem 17:15. Fanoušci, kteří se pochodu nezúčastní, by měli být ve vlastním zájmu odbaveni před tímto časem, aby se tak vyhnuli následným velkým frontám u vstupu do hostujícího sektoru.

Závěrem je nutno zmínit, že pořádající klub vydal zákaz věšení vlajek na spodní část oplocení přímo hraničící s hrací plochou. V případě porušení tohoto pokynu budou vlajky pořadatelskou službou odstraněny. Žádáme tedy, abyste vlajky věšeli pouze na oplocení oddělující sektor hostí od zbytku stadionu a další vhodné plochy. Je přitom třeba dbát po celé utkání zvýšené pozornosti a vlajky důsledně střežit, protože chuť slávistických bojůvek na bohemácké zástavy poslední dobou rapidně roste.

Děkujeme všem Bohemákům za respektování těchto pravidel. V neděli budeme všichni společně bojovat o Vršovice, dejme do toho vše a věřme v úspěch!