Utkání s Plzní bude speciální

Pořiďte si vstupenku s předstihem, zbývají už jen na tribunu B.

Utkání s Plzní bude speciální

V neděli v 18 hodin přijede do Ďolíčku vedoucí tým tabulky, FC Vitkoria Plzeň. To samo o sobě stačí k tomu, aby byl mezi fanoušky o vstupenky mimořádný zájem. V současné době už je zcela vyprodána hlavní tribuna i tribuna C. Existuje pouze minimální možnost, že se objeví v příštích dnech několik kusů vstupenek z nevyzvednutých blokací. Lístky do sektoru hostí se prodávají v Plzni. Pro domácí fanoušky nyní zbývá ještě 1200 vstupenek do sektoru B.

Utkání však bude pro Klokany ještě o mnoho atraktivnější. Zápas proti Plzni je prvním, který hraje Bohemka na městském stadionu v Ďolíčku se všemi dokumenty, které zajišťují fungování klubu v domácím prostředí po příštích deset let! Tuto okolnost chceme společně pořádně oslavit. Celé utkání bereme jako poděkování všem, kdo se o zdárné ukončení dvacetileté nejistoty zasadili, ale především by měli slavit fanoušci. Jste to vy, díky nimž Bohemka svůj osudový souboj dotáhla do vítězného konce! Bez vaší podpory a úsilí by už možná Ďolíček neexistoval. Pro dokreslení slavnostní atmosféry bude před utkáním na ochozu hlavní tribuny instalována výstava, kde si při studiu deseti informačních tabulí s dobovými fotografiemi budete moci zavzpomínat na okamžiky z bohaté historie Ďolíčku, dávné i nedávné. Vznik expozice pod názvem Ďolíček - legenda hlavního města podpořil pražský magistrát a je tak první vlaštovkou budoucí spolupráce Bohemky s Hl. m. Prahou.

Nyní je takřka jisté, že utkání bude vyprodáno, neváhejte si proto zajistit svou vstupenku včas. Tak významné utkání si zaslouží bouřlivou kulisu, která dožene naše borce na hřišti k výsledku stejně skvělému, jakého dosáhli fanoušci při boji za záchranu Ďolíčku.