U21: Úvod nadstavbové části nevyšel

Klokani poprvé v sezoně odcházeli z vršovického derby jako poražení.

U21: Úvod nadstavbové části nevyšel

Úvodní část Juniorské ligy mladí Klokani zakončili na desáté pozici což znamená, že zbytek sezóny budou dohrávat jen ve skupině o umístění. V prvním zápase této nadstavbové části Bohemka přivítala na svém hřišti v Uhříněvsi Slavii. Klokani si s rivalem z Edenu ve dvou odehraných duelech letošní sezony vždy věděli rady a obě klání vyhráli. Trenér Vladimír Hruška měl, co se týče hráčů A týmu, k dispozici útočně laděné hráče Vaníčka, Závišku, Diase a Kabajeva.

Hned v 6. minutě utkání se prosadila Slavie, když si na centr z rohového kopu naskočil Rondič. Pár minut na to, se ve vápně Bohemky odehrál souboj, po kterém rozhodčí ukázal na penaltový puntík. S nařízenou penaltou si poradil Mitrano a navýšil vedení hostujícího celku. Hráči Bohemians byli z nepovedeného začátku viditelně zaskočeni, a ačkoliv měli územní převahu, nedokázali ji přetavit v gólové šance. Naopak z rychlých protiútoku se ještě ve zbytku prvního poločasu dvakrát prosadil sešívaný Muradov. Bohemka tak odcházela do kabin s nelichotivým skóre 0:4.

Klokani však nesložili zbraně a se špatně se vyvíjejícím zápasem se rozhodli něco udělat. Šance přicházely, ale zakončení bylo většinou nepřesné. Neustála územní převaha však v 60. minutě přinesla penaltu. Tu si vzal na starost nejzkušenější hráč v zelenobílém dresu Kabajev a bezpečně ji proměnil. Poté zahrozila Slavie, ale Kouba v brance famózně vychytal Sinteana. V 79. minutě juniorka opět snížila. Po nenápadné akci si na centr naskočil Bassey. Klokani si určitě vzpomněli na poslední vršovické derby juniorek, kdy dokázali v posledních pěti minutách vstřelit dva góly a otočit skóre. To se bohužel nakonec nepodařilo a skóre ještě upravil těsně před koncem z penalty hráč hostů Sintean.

Klokanům se vstup do druhé části Juniorské ligy, kde budou hrát už pouze o umístění nepodařil. Se Slavií prohráli 2:5. Paradoxně utkání skončilo se stejným skóre, jako snové utkání A týmu proti Plzni. Bohužel, tentokrát pro soupeře.