První letní představení v Benátkách

Bohemians se zúčastní tradičního turnaje ve Středočeském kraji. 

První letní představení v Benátkách

Družina trenéra Martina Haška již dokončuje první týden tréninkových jednotek a vrcholem bude tradiční turnaj v Benátkách nad Jizerou. Bohemka si připíše již čtvrtou účast na tomto turnaji, kde se tentokrát představí i zahraniční soupeř. Zelenobílí zahájí celý den prvním semifinále v 10:00 zápasem s Hradcem Králové. V pravé poledne (12:00) změří síly ve druhém semifinálovém duelu Mladá Boleslav se slovenským Slovanem Bratislava. s úderem 14. hodiny se fanouškům ukáže přípravka celku SK Benátky nad Jizerou. Ve 14:30 začne zápas o třetí místo a o dvě hodiny později (16:30) už přijde na řadu samotný finálový duel.

Klokani budou usilovat o první celkové vítězství na tomto turnaji. V minulém ročníku totiž v semifinále vyřadili Hradec Králové (3:0), ale ve finále prohráli v penaltovém rozstřelu s Varnsdorfem (1:1, 3:4 po penaltách). Před dvěma lety se Klokanům v boji o finále postavila Příbram. Zelenobílí zvládli přestřelku se Středočechy, když zvítězili 3:2. Ve finálovém klání ovšem prohráli s Mladou Boleslaví 2:4. Ještě o rok dříve Bohemka nepřešla přes brány semifinále, když prohrála s Jabloncem (0:2), ale po vítězství nad Hradcem Králové (2:1) skončila na bronzové pozici.

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 0:3 (0:1)
FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 0:3 (0:1)
Vstupné na celý den je stanoveno na 100 Kč. Pro zájemce odpoledních duelů vyjde vstup na 80 Kč. Pro malé ratolesti bude připraven program na přilehlém dětském hřišti. Pro dospělé následuje zábava po skončení turnaje a od 20 hodin bude hrát DJ Radek Houška. Celý program se uskuteční na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách (mapa zde). Přesná adresa stadionu je Letní stadion, 294 71 Benátky nad Jizerou.