Jednoznačná dominance zajistila postup do finále

Noví hráči se rozstříleli a zajistili Klokanům jednoznačnou výhru.

Jednoznačná dominance zajistila postup do finále

Klokani od začátku vyběhli s Vondrou na levém kraji obrany, Vodhánělem na levém kraji zálohy a kapitánem Julišem v útoku. V úvodu hned zahrozil zprava Reiter, ovšem střelu po jeho přihrávce obrana Hradce zablokovala. Vzápětí zakončoval Vodháněl, ale ani jeho střela na branku neprošla. Poté se už Klokani mohli radovat. Reiter hezkým centrem našel Dostála, který se hlavou nemýlil a poslal Bohemku do vedení.

Tlak Bohemians neutichl. Na hranici šestnáctky byl faulován Mašek a sám se postavil k exekuci přímého kopu. Pěknou technickou střelou ovšem trefil jen břevno branky Hradce. Po chvíli táhl rychlý protiútok po pravé straně Juliš a přihrál pod sebe před branku, kde našel Vodháněla. Novic v sestavě Klokanů levačkou branku minul. Před uplynutím první půlhodiny zápasu přihrál Hašek na útočníka Juliše, který lehce přehodil vybíhajícího Vízka a navýšil svým premiérovým gólem za Klokany vedení svého týmu.

Hra se následně vyrovnala a žádné větší šance k vidění nebyly. Pár minut před poločasovým hvizdem ovšem zničehonic snížil hlavou Vlkanova a vrátil svůj tým do zápasu. Záhy ovšem přišla dvojnásobná odpověď Zelenobílých. Šmíd do uličky poslal míč Haškovi, který přihrál Maškovi. Útočník Klokanů přihrál před prázdnou branku Julišovi, jež neměl problém zakončit do prázdné branky. Těsně před hvizdem sudího si ještě na další pěkný centr od Haška naskočil Dostál, který se hlavou znovu nemýlil a přidal svůj druhý gól v zápase.

Do druhé půle trenér Hašek prostřídal sestavu a do hry se dostal i Filip Hašek. Klokani deset minut po začátku druhé půle předvedli pěknou rychlou akci. Nečas roztáhl hru doprava na Závišku, který přízemní přihrávkou našel v šestnáctce Filipa Haška, jež vstřelil pátý gól. Klokani dále pokračovali v útočení. V další ofenzivní akci se představil Kabajev, když přihrál pod sebe a Záviška vstřelil šestou branku Bohemky.

Poté se o slovo přihlásil i Hradec. Míč si na polovině Klokanů převzal Zorvan a pěknou střelou z třiceti metrů lehce zmírnil debakl svého celku. Poté ovšem Vízek vyběhl, když vychytal šanci Klokanů, ale Kabajev se dostal k míči a bez problémů trefil odkrytou branku.
Klokani nastříleli sedm gólů a bezkonkurenčně postoupili do finále. V něm se od 16:30 střetnou s jedním z dvojice Mladá Boleslav a Slovan Bratislava.