Bohemka odehraje generálku v neděli na Žižkově

Klokany čeká poslední test před ligou.

Bohemka odehraje generálku v neděli na Žižkově

Letošní příprava na další ligový ročník už pomalu, ale jistě směřuje do svého závěru. Bohemku čeká ovšem ještě poslední prověrka, když se v generálce na FORTUNA:LIGU střetne s Viktorií Žižkov. Po zrušeném utkání s maďarským celkem Aqvital FC Csakvár se tak po necelých dvou týdnech Klokani konečně dočkají zápasového zatížení. Proti Žižkovu hráli Zelenobílí i v minulé sezóně. V reprezentační pauze na začátku září Bohemka na žižkovském stadionu zvítězila 2:0 po dvou brankách Nečase.

V kádru Žižkova najdeme několik hráčů, kteří okusili i nejvyšší ligovou soutěž. Mezi nimi je i brankář Karel Hrubeš, který ligu okusil v pražské Slavii. V obraně se zkušení hráči řadí jeden vedle druhého. Pavel Hašek má za sebou angažmá v Dukle Praha, ale hrál i v Bohemians. U Botiče si ovšem připsal jen dva starty. Ke zkušeným se rozhodně řadí i Pavel Košťál, jenž se po dvou letech v Karviné rozhodl pro krok o soutěž níže. Stálicí Žižkova je i Miroslav Podrazký, který v uplynulém ročníku nastřílel sedm branek. Augusta Batioju mohou znát fanoušci z Jihlavy, odkud po třech letech odešel právě do Viktorie. Proti Klokanům se už nepostaví Jan Kuchta, který hostoval na jaře ve Viktorce z pražské Slavie. Před touto sezónou byl zapůjčen prvoligovému Slovácku, se kterým se Bohemka střetne v prvním ligovém kole.

Zápas se hraje v neděli od 11:00 na žižkovském hlavním stadionu v Seifertově ulici. Vstupné je 50 Kč. Průběžně budeme informovat o zápase na Twitteru. Nejdůležitější momenty najdete na našem Facebooku, Twitteru a Instagramu. Po utkání shrneme generálku v reportáži.