U21: Po dobrých výsledcích přišel debakl

Juniorka nestačila doma na Liberec a prohrála o pět branek.

U21: Po dobrých výsledcích přišel debakl

Za pěkného počasí mladí Klokani ve 3. kole Juniorské ligy přivítali v Uhříněvsi Slovan Liberec. V předešlých utkáních předvedli Klokani solidní výkony, kdy v prvním kole rozebrali Plzeň, a poté přivezli bod za remízu v Příbrami. Tentokrát trenér Vladimír Hruška nevyužil služeb žádného z hráčů A týmu.

Možná i absence hráčů s prvoligovými zkušenostmi zapříčinila, že od úvodních minut Bohemka tahala za kratší konec. Liberec byl aktivnější a tlačil se na branku domácích, kterou v dnešním zápase střežil gólman Fiala. V 10. minutě už šli Severočeši do vedení, když se prosadil útočník Wesley Da Silva. Bohemka se poté zvedla a snažila se o vyrovnání, a to především rychlými protiútoky, nebo pomocí standardních situací. Klokanům však scházela finální fáze a brankáře Nguyena nedokázala zaměstnat. Ani Liberec si moc šancí v první půli nevypracoval, ale přesto dokázal ještě před odchodem do kabin své vedení navýšit. Ve 37. minutě překonal gólmana Fialu stoper Köstl. To bylo z prvního poločasu vše.

I druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Liberec byl stále trochu aktivnější, ale obrana Bohemians fungovala dobře. První šanci v druhém poločase přišla až v 66. minutě a hned znamenala další branku v síti Bohemky, střelcem byl střídající hráč s výstředním jménem Petr Petr. V tu chvíli bylo o osudu utkání rozhodnuto, a nezdálo se, že by Klokani ještě dokázali utkání zdramatizovat. Naopak, další dvě pohromy přišly v 86. a 90. minutě. Trefil se nejdříve Oršula a poté Petr, který zaznamenal svou druhou branku v utkání.

Klokanům se utkání tentokrát nedařilo a jasně prohráli. V úvodních třech kolech si tedy junioři připsali po jedné výhře, remíze, i prohře. Se čtyřmi body jsou při rozehraném 3. kole na čtvrtém místě.