Krch: Měli jsme to dohrát na nulu

Zápas s Baníkem popisuje Daniel Krch.

Krch: Měli jsme to dohrát na nulu

Utkání s ostravským Baníkem komentuje kapitán Daniel Krch. Jak se cítí obránce Klokanů po návratu do základní jedenáctky, co chybělo v ofenzivě? Více v rozhovoru.

Dlouho to vypadalo na bezbrankovou remízu, ale nakonec jsme inkasovali v závěru...
Je to velké zklamání, když si necháme takhle dát gól. Prohrál jsem souboj, špatně odvrátíme míč, pak to neuhrajeme ve vápně. Je to rozhodnutí v posledních minutách a pak to bolí. Nezvládli jsme odvrátit poslední situaci do bezpečí, měli jsme to dohrát na bezbrankovou remízu.

Baník nastřelil dvě tyčky a břevno. Byla Ostrava silnější s Barošem nebo bez ?
Těžko říct, oni byli takoví bojovní. Milan Baroš má své kvality a sílu, ale i Šašinka byl kvalitní. Bylo to takové stejné, ale záleží to především na nás, jak my budeme hrát a ukážeme soupeři naší sílu, co mu dovolíme. Spíš bych řekl, že je to o nás samotných.

Minulý týden na Dukle jsme nebyli na svůj výkon pyšní. Může to souviset s rozdílným složením středové řady ?
Přejeme si, aby se Martin brzo vrátil a my ho měli zpět ve středu zálohy. I tak máme kvalitní hráče, abychom to herně zvládali uhrát. Řekl bych, že v prvním poločase jsme byli kombinačně silnějším týmem. Měli jsme převahu na míči, ale nebyli jsme schopni si vytvořit tolik šancí, vůči naší pozici na míči.

Bohemians Praha 1905 - FC Baník Ostrava 0:1 (0:0)
Bohemians Praha 1905 - FC Baník Ostrava 0:1 (0:0)
Chyběl nám důraz v šestnáctce nebo nějaká poslední myšlenka ?
Scházelo nám předfinálové řešení. To nám chybělo, abychom si nějakou šanci ke vstřelení branky vypracovali.

Nastoupil jsi podruhé v základní sestavě. Jak se cítíš ?
Trénuji dlouho a snažím se být připravený. Když jsem nehrál ligu, tak jsem chodil hrát za juniorský tým. Dělal jsem vše pro to, abych měl zápasové vytížení a byl stoprocentně připravený.