U21: Klokani v repríze pátečního utkání podlehli Spartě

Bez posil z A týmu juniorka obdržela dva góly a tři body zůstaly na Strahově.

U21: Klokani v repríze pátečního utkání podlehli Spartě

Další utkání Juniorské ligy přineslo derby juniorek Bohemky a Sparty v areálu na Strahově. A-tým před dvěma dny sehrál utkání se stejným soupeřem a ve vyrovnaném klání nakonec dokázal zaslouženě uzmout alespoň bod za remízu. Klokaní juniorka tentokrát nastoupila bez pomoci opor s ligovými zkušenostmi a proti letenskému rivalovi je čekala těžká výzva.
Trenér Vladimír Hruška tentokrát nasadil do brány Fialu a kapitánskou pásku navlékl jako již tradičně Václavík.

Utkání se sotva začalo hrát a Klokani už lovili míč ze své sítě. Ve 4. minutě přišla ztráta ve středové řadě, sparťan Zuberu dostal kolmici, přesprintoval všechny obránce a následně překonal Fialu. Ve 22. minutě přišla další velká šance Sparty, ale Fiala se vyznamenal, když vyrazil nejdříve střelu Zubera a poté i dorážku Traoreho. Ve 40. minutě ještě při riziku vstřelení vlastního gólu si skvěle počínal Václavík, který odvrátil nebezpečný centr jen těsně vedle vlastní brány.

Do druhého poločasu vstoupili Klokani dobře, ale hned z protiútoku málem opět inkasovali. Domácí útočník naštěstí mířil nepřesně. V 59. minutě se pískala penalta pro Spartu. Domácí hráč si navedl míč do rohu vápna Bohemky, počkal na kontakt napadajícího obránce a následně spadl. S nařízeným pokutovým kopem si pak poradil Burda, který nedal Fialovi šanci. V 90. minutě ještě Fiala předvedl fantastický zákrok proti unikajícímu Zuberovi, který ho sice nejprve obehrál, ale před tím než stihl Zubera zakončit, Fiala jako řízný stoper skluzem zabránil jistému gólu.

Klokani toho tentokrát dopředu moc nepředvedli a s mladou sestavou na Spartě prohráli 0:2. Po 6. kole, se nachází na 10. místě, se ziskem 7 bodů.