U21: Juniorka ztratila v závěru remízový stav

Klokani hráli s Boleslaví dlouho bez branek, ale nakonec inkasovali z rohového kopu.

U21: Juniorka ztratila v závěru remízový stav

V dalším kole Juniorské ligy mladí hráči Bohemians přivítali v Uhříněvsi juniorku Mladé Boleslavi, které momentálně v tabulce náleží první místo. Klokani se po šesti odehraných kolech nacházeli na deváté příčce. Trenér Vladimír Hruška tentokrát využil jen jednoho člena A týmu, a to záložníka Jana Vodháněla. Brankářskou jedničkou pro dnešní utkání se stal Fiala a kapitánskou pásku navlékl Václavík.

Hned zkraje utkání poslal nebezpečný centr do vápna hostů Vodháněl, ti se ale ubránili. Na druhé straně měl poté práci Fiala, když vytěsnil střelu boleslavského Nováka na rohový kop. Další šanci Středočechů měl na svědomí Šimon, ale jen znovu prověřil gólmana Fialu. Oba celky hrály kombinačně, ale ne moc útočně, takže mnoho šancí k vidění nebylo. Těsně před pauzou přeci jen mohl strhnout vedení na stranu Bohemky Begič. Jeho střela však o kousek minula tyč boleslavského gólmana Mikulce.

Na začátku druhého poločasu musel za cenu žluté karty hasit brejk hostů Václavík. Následnou standardní situaci u pravého rohu vápna si k rozehrání připravil Kateřiňák. Útočník hostů dokázal prostřelit zeď Klokanů, ale další úspěšný zákrok si připsal Fiala. Poté se připomněla i Bohemka, když Vrána dalekonosným pokusem pořádně vylekal boleslavského brankáře Mikulce. Další střelecký pokus domácích obstaral opět Vrána, ale slabší střelu Mikulec tentokrát v poklidu schoval do koše. Šťastnější však nakonec byli boleslavští. Klokani si v 87. minutě nedokázali pohlídat rohový kop a ztratili tak remízové utkání. Hlavou se prosadil Toml.

Víc už toho nedělní utkání nenabídlo a Bohemka tak po smolném závěru další body do tabulky nepřidala.