Páteční prověrka proti Drážďanům

Bohemka vyrazí do boje proti německému celku.

Páteční prověrka proti Drážďanům

Klokanům již pomalu končí první týden tréninkového procesu v reprezentační pauze. Před víkendem zamíří za hranice oddělující Severní Čechy a Německo. V pátek Bohemka odcestuje do německého Wilsdruffu, kde změří síly s Dynamem Drážďany. Na souboj těchto dvou celků mělo dojít již v minulé sezóně na konci března, ale vzhledem k nevyhovujícímu povrchu v Roudnici nad Labem bylo utkání zrušeno.

Dynamo má ve druhé nejvyšší německé soutěži za sebou tři zápasy, v nichž dokázalo jednou zvítězit (1:0 s Duisburgem) a dvakrát prohrát (1:2 v Bielefeldu a 1:3 s Heidenheimem). Během přestupového období odešel jeden z nejvytíženějších hráčů Niklas Hauptmann do prvoligového Kolína. Několik letních posil se hned v prvním mistrovském zápase ukázalo v základní sestavě. Mezi nimi švédský bek Wahlqvist, který přišel ze švédského IFK Norrköping. Dále dánský obránce Hamalainen, jehož podepsalo Dynamo jako volného hráče. Předchozím působištěm byl belgický SV Zulte Waregem. Členem základní jedenáctky je i Patrick Ebert.

Přípravné utkání se hraje ve městě Wilsdruff od 18:00. Na Twitteru budeme průběžně informovat o dění na hřišti. Po skončení utkání ho shrneme v reportáži. Informace z utkání naleznete i na našem Facebooku a Instagramu. Mapa umístění stadionu ZDE. V blízkosti se nachází restaurace, takže fanoušci nebudou o občerstvení ochuzeni. Klasické vstupné činí 7 Euro, zlevněné pak 5.