U21: Klokani vezou bod z Teplic

I bez posil z A týmu zvládla juniorka odehrát vyrovnanou partii.

U21: Klokani vezou bod z Teplic

V dalším kole české skupiny Juniorské ligy čekal Klokany duel v Teplicích. Mladí hráči Bohemians po dvou výhrách v řadě nad Hradcem Králové a Jabloncem, poskočili na 7. místo tabulky. Zlepšená forma Bohemky měla být v Teplicích důkladně prověřena, protože Severočeši se po dobrých výsledcích v letošním ročníku nachází až na samém vrcholu tabulky. Trenér Vladimír Hruška z důvodu rozsáhlé marodky a středečního pohárového utkání A týmu s Budějovicemi nemohl využít žádného z hráčů s prvoligovými zkušenostmi. Jako brankářská jednička byl pro dnešní utkání zvolen Fiala a kapitánskou pásku navlékl, jako již tradičně, Václavík.

Hned v úvodních minutách se zdálo, že utkání žádnou ofenzivní podívanou nenabídne. Vyrovnané utkání bylo plné nepřesností na obou stranách a šancí bylo jako šafránu. Od desáté minuty se hráči trochu oťukali a oba gólmani si připsali po jednom zákroku. Fiala snadno zkrotil střelu zpoza vápna jednoho z teplických. Na druhé straně Vetešník protáhnul gólmana Blažka, který jeho pokus zneškodnil jen za cenu rohového kopu. Poté měla Bohemka velkou šanci ke skórování, když Vrána zahrával standardní situaci z hranice pokutového území. Bohužel, jeho pokus se snesl mimo branku. To bylo v prvním poločase vše.

Druhá půle začala v duchu prvního poločasu. Hrálo se především ve středu hřiště. Teplice pak po faulu před vápnem dostali také možnost nebezpečné standardní situace. Následnou střelu však zblokovala obrana Bohemky na rohový kop. V dalším průběhu utkání už byli domácí aktivnější, ale žádné šance si vytvořit nedokázali. Bohemians občas zahrozili z brejkových situací, ale rychlé kontry se hráčům nepodařilo dotáhnout k zakončení.

Bohemka tak v nepříliš atraktivním zápase vydolovala na hřišti favorizovaných Teplic bod a drží se dále ve středu tabulky Juniorské ligy.