Postup do osmifinále trefil Hašek

Klokani zvládli přejít přes brány třetího kola a kráčí v MOL Cupu dále.

Postup do osmifinále trefil Hašek

V MOL Cupu proti Českým Budějovicím se do branky vrátil Fryšták. V záložní řadě se po zranění představil Švec. Na stranách zálohy pak operovali Záviška s Vodhánělem.

K prvnímu vzruchu před brankou hostů došlo po deseti minutách. Záviškův centr vracel pod sebe Vodháněl, jenže před Haškem odvrátil míč vracející se obránce. Dále se prosazovali opět Klokani. Mašek se uvolnil v šestnáctce a vystřelil, ovšem jeho ránu na malém vápně zablokoval na rohový kop mladík Fišl. V zajímavé šanci se mohl ocitnout Nečas, když Hašek jemně tečoval dlouhou přihrávku Bederky. Před útočníkem Klokanů stihl míč sebrat brankář Staněk.

Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice
Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice
Těsně před poločasem se po přistrčení Závišky řítil do příležitosti Mašek. Ve vápně si naváděl míč na levačku, když se rozhodl vystřelit, tak mu ránu zablokoval obránce.

Do druhé půle Reiter nahradil Vodháněla. Uběhlo pár minut a Bohemka se radovala. Odražený míč si za šestnáctkou zpracoval Martin Hašek, který se šajtlí trefil přesně k tyči, čímž poslal svůj tým do vedení.

Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice
Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice
Klokani měli hru ve své režii, ale místy se v ofenzivě ukazoval i hostující tým. Novákova hlavička patnáct minut před koncem skončila nad brankou. Záhy fauloval Koval' za cenu žluté karty Závišku. Martin Hašek rozehrál standardní situaci nakrátko s Dostálem. Pravý krajní obránce Klokanů napřáhl z pětadvaceti metrů ke střele, která letěla mimo tři tyče. V samém závěru si odražený míč našel Švec. Zakončil ovšem kousek vedle pravé tyče branky Staňka. 

Bohemka díky gólu narozeninového oslavence Martina Haška postoupila do osmifinále MOL Cupu.