U21: Klokani doma přestříleli Příbram

Bohemka rozhodla ve druhém poločase, dvakrát se prosadil Vodháněl.

U21: Klokani doma přestříleli Příbram

Ve 12. kole české skupiny Juniorské ligy Klokani přivítali doma Příbram. Od úvodního hvizdu do utkání zasáhli dva hráči A týmu. Záložníci Švec a Vodháněl.

Klokani se v prvním poločase proti značně posílenému soupeři zaměřili na rychlé protiútoky a taktika jim vycházela. Příbram dokázali jasně přestřílet i přes nižší držení míče a ve 40. minutě se zaslouženě ujali vedení. Vodháněl se na levé straně uvolnil, pak se zasekávačkou zbavil obránce a obstřelil brankáře na vzdálenější tyč.

Do druhé půle vstoupili hráči juniorky výborně a hned v 50. minutě se prosadili znovu. Byl to opět Vodháněl, který si počkal na centr z levé strany a placírkou doklepával do sítě. V 57. minutě se hráči Bohemians prosadili potřetí. Vrána se dobře uvolnil na pravé straně a jeho tvrdý pokus nedokázal gólman hostů zlikvidovat. Po pár minutách se Příbrami podařilo snížit, když po kombinaci poblíž brankové čáry dostal přihrávku do jednoduché pozice Duda. O osudu utkání Klokani definitivně rozhodli v 81. minutě, kdy postupovali Vetešník s Bunešem na posledního příbramského obránce. Vetešník počkal na správnou chvíli a Buneše přesnou přihrávkou poslal do samostatného úniku, a ten si s velkou šancí poradil. V 87. minutě Příbram ještě jednou snížila, když nedorozumění mezi stoperem a brankářem Bohemky využil Voltr.


Bohemka si tak připsala do tabulky tři body za domácí vítězství a drží 6. místo tabulky české skupiny Juniorské ligy.