Mašek: Máme špatnou sérii

Zápas s Teplicemi popisuje Dominik Mašek.

Mašek: Máme špatnou sérii

Utkání s Teplicemi komentuje Dominik Mašek. Důvody ztráty vedení, větší počet obdržených branek i další pocity útočníka Klokanů v rozhovoru.

Kde vidíš příčiny ztráty vedení?
Je to škoda. Vedli jsme 2:1 a měli zápas ve svých rukou. Myslím, že jsme odehráli výborně první poločas. Po poločasové přestávce jsme si nechali dát dvě blbé a strašně laciné branky. Fakt, že jsme o vedení přišli nás poslal hrozně dolů. Bohužel se nám nepodařilo ani vyrovnat. Chyba je v obdržení jednoduchých branek ve druhé půli. Měli jsme to uhrát.

Po druhé brance Teplic už jsme neměli tolik šancí...
Jim narostli křídla při vyrovnávací brance Trubače na 2:2, takže to pak začalo být takové vyrovnanější. Zlomit jsme je měli už v první půli, kdy mělo být naše vedení minimálně dvoubrankové. Pak jsme se s tím za nepříznivého stavu už nedokázali  vypořádat.

Bohemians Praha 1905 - FC teplice 2:3 (2:1)
Bohemians Praha 1905 - FC teplice 2:3 (2:1)
Letos dostáváme poměrně i dost gólů oproti minulé sezóně, kdy se naše obrana řadila k těm lepším...
Máme takovou špatnou sérii. Ze tři utkání jsme obdrželi osm gólů. Většinou je to způsobené hloupými a lacinými chybami. Říkali jsme si to všichni. Musíme se na to podívat na videu, zhodnotit si to a zlepšit se. Nemůžeme doma dostat tři branky.

Pozitivem ovšem mohou být dvě branky ze standardních situací...
Určitě ano. Ani si nepamatuji, kdy jsme naposledy takto vstřelili gól. Je to taková dobrá věc na tom utkání. Bohužel nám to na tři body nestačilo. Kdybychom dali tři slepené góly úplně z ničeho, ale ne ze standardní situace a radovali se z výhry, tak bychom byli určitě radši.