Na závěr roku remíza

Bohemka přes velkou snahu branku nevstřelila a remizovala.

Na závěr roku remíza

Proti Liberci vyrukovali Klokani s Maškem na hrotu útoku. Na svůj obvyklý pravý kraj zálohy se postavil Reiter. Jednoznačný plán Klokanů v utkání zvítězit mohl hned v úvodu doznat trhliny. Na centrovaný míč z pravé strany si naskočil Oršula, ovšem jeho hlavičku fantastickým zákrokem Fryšták vyškrábl na rohový kop. Na opačné straně hřiště střílel Martin Hašek po přiťuknutí Reitera, avšak Nguyen si s pokusem poradil a míč nadvakrát lapil do rukavic.

Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Šancí k vidění příliš nebylo. Když se Klokanům podařilo dostat se do šestnáctky, tak byli před brankou včas liberečtí, kteří zpětné přihrávky před branku odklízeli do bezpečí. Hra byla velmi vyrovnaná a oba brankáři byli relativně bez práce. V nastavení prvního poločasu si za šestnáctkou Klokanů naváděl míč Malinský, ale jeho rána se naštěstí odrazila od břevna pryč. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu mladý kanonýr Koubek nahradil Filipa Haška. Neuběhla ani minuta hry a šanci měla Bohemka. Právě střídající Koubek přihrál za šestnáctku, kde vypálil Martin Hašek. Proti jeho ráně pod břevno vytáhl skvělý zákrok Nguyen, který vyrazil míč na rohový kop. Po faulu za hranicí šestnáctky měla Bohemka k dispozici přímý kop. Exekuci si vzal na starost útočník Mašek, jenže branku Nguyena přestřelil.

Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Čas ubíhal, Klokani stupňovali tlak a tlačili se ještě více dopředu. Patnáct minut před koncem se ovšem naskytla obrovská příležitost ke skórování Liberci. Centr do šestnáctky Bohemians propadl na zadní tyč ke Karafiátovi, který ovšem naštěstí trefil v ofsajdu stojícího Koscelníka. Na druhé straně míč Martina Haška prolétl ke Koubkovi. Mladý útočník v těžké pozici střílel mimo tři tyče.

V posledním utkání tohoto roku se tak Klokani rozloučili remízou proti Liberci.