Krušovice novým hlavním partnerem Bohemians

Představujeme nového hlavního partnera.

Krušovice novým hlavním partnerem Bohemians

Královský pivovar Krušovice se od 1. ledna 2019 stal jedním z  hlavních partnerů fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Spolupráce prozatím potrvá do konce sezóny 2019/2020.

Zahájení spolupráce v praxi znamená, že se bude krušovické pivo nově čepovat při zápasech na populárním stadionu v Praze – Vršovicích. Fanoušci a příznivci Bohemians si mohou krušovické pivo dát i při dalších akcích, pořádaných fotbalovým klubem. Logo pivovaru Krušovice se objeví na zápasových trenkách Bohemians.

“Jsme rádi, že klub získává dalšího silného partnera. S novým pivem souvisí i investice do stánků na stadionu, aby mohlo být podáváno v té nejvyšší kvalitě. Věřím, že tím uděláme fanouškům radost," říká ředitel klubu Darek Jakubowicz.

„Královský pivovar Krušovice si nového partnerství velmi cení. Vždyť na „Klokany“ do Ďolíčku chodí celé generace Pražanů a má silnou podporu fanoušků. Všem proto vzkazujeme – ať vám královské pivo při zápasech chutná,“ říká manažer značky Krušovice Jiří Coufal.

Krušovice byly jako jediný pivovar u nás po sto let ve vlastnictví české královské koruny, když ho v roce 1583 koupil král český a císař římský Rudolf II. Od té doby zde krušovičtí sládci vaří pivo bez přerušení. Do portfolia krušovického pivovaru patří především Řízná 10 a Královská 12, součástí portfolia jsou také Krušovice Černé a Krušovice Pšeničné a od loňského roku čepovaný ležák K11. Krušovická piva pravidelně bodují na prestižních degustačních soutěžích doma i v zahraničí. Výrazným úspěchem se v roce 2018 stala stříbrná medaile ze soutěže Monde Selection pro Krušovice Imperial. Doma Krušovická 12 uspěla na několika soutěžích - získala třetí místo na Zlaté pivní pečeti v Českých Budějovicích, třetí místo na Zlatém poháru Pivexu v Brně a druhé místo na Pivu České republiky v Českých Budějovicích. Řízná 10 skončila na prvním místě na Dočesné v Žatci. Královský pivovar Krušovice je známý i svými exkurzemi. Pravidelně také pořádá i speciální exkurze a kurzy pivního sommeliérství pro opravdové pivní znalce.