Dnes hrajeme v Teplicích

Klokani opět vyrazí na hřiště soupeře bojovat o body.

Dnes hrajeme v Teplicích

Již před víkendem otevřou Bohemians 28. kolo FORTUNA:LIGY na hřišti severočeských Teplic. Žlutomodří se po dvou jarních porážkách na Slavii (2:0) a doma s Mladou Boleslaví (0:2) zvedli a v dalších šesti zápasech prohráli jen v Jablonci a Ostravě. V domácím prostředí porazili i Plzeň (2:1), Opavu (3:2) a Slovácko (2:0). Minulý týden ještě svěřenci trenéra Stanislava Hejkala svedli dramatickou čtvrtfinálovou bitvu v MOL Cupu proti Spartě. Na vlastním stadionu nakonec podlehli pražskému týmu, když v poslední minutě prodloužení Drchal poslal duel do penaltového rozstřelu, kde byli úspěšnější právě Letenští.

Teplice - Bohemians 0:0
Teplice - Bohemians 0:0
Posilování teplického kádru v zimní přestávce bylo střídmé. Na hostování z Dukly přišel David Bezdička. Pražská Slavia zapůjčila útočníka Jana Kuchtu a záložníka Davida Trubače, který se od 1. 7. stane kmenovým hráčem Sklářů.

Naopak několik hráčů zamířilo ze Stínadel pryč. Mladý stoper Alex Král přestoupil do Slavie. Útočník David Vaněček okouší angažmá ve skotském Heart of Midlothian. Další forvard Marek Červenka hostuje v severoirském Linfieldu. Zkušený Jan Vošahlík zamířil do Prostějova. Obránce Patrik Dressler pak hraje za druholigové Táborsko.

Klokanům budou chtít v Teplicích navázat na venkovní zápasy, což potvrdil i David Puškáč: "Každý zápas je jiný, ale my v nich nepropadáme. Potřebujeme dávat góly, ovšem nám to tam nepadá. Věříme si, že utkání v Teplicích zvládneme. Jakub Hora chytil neskutečnou formu a šlape jim to. Je tahounem mužstva. Jim se daří to, co nám ne. Dávají góly a vyhrávají."

Teplice - Bohemians 0:0
Teplice - Bohemians 0:0
Zápas v Teplicích se hraje v pátek od 18 hodin. Živě ho bude vysílat stanice ČT Sport. Hlavním rozhodčím bude Tomáš Klíma. Asistovat mu na čarách bude Kamil Hájek s Michalem Novákem. Čtvrtým sudím bude Pavel Franěk. O nejdůležitějších momentech zápasu budeme informovat na Facebooku, Twitteru a Instagramu. K vašim příspěvkům na sociálních sítích nezapomeňte připsat hashtag #TEPBOH nebo nás označte.