Informace k výjezdu do Ostravy

Informace pro fanoušky k výjezdu do Ostravy.

Informace k výjezdu do Ostravy

Ve středu 24. dubna čeká fanoušky Bohemians nejdůležitější výjezd sezony, Klokani se od 17:00 představí v semifinále MOL Cupu na hřišti FC Baník Ostrava. Pro fanoušky, kteří pojedou hromadně vlakem z pražského hlavního nádraží, je sraz nejpozději v 11 hodin. Tento vlak jede normálně podle jízdního řádu ČD - naše vagóny budou připojeny za Valašský expres směr Žilina s odjezdem v 11:24 - a tak na opozdilce nepočká! Vlak zastavuje tedy na cestě tam ve všech zastávkách dle jízdního řádu až do Hranic na Moravě, kde budou naše vagony odpojeny a pojedou až do Ostravy- Vítkovic. I zpátky z Ostravy pojede vlak po utkání přímo ze stanice Ostrava - Vítkovice (cca 300 metrů od stadionu). Čas odjezdu bude navázán na konec utkání, návrat do Prahy je odhadován kolem půlnoci.
V současné chvíli je kapacita vlaku již zcela vyprodána! Všichni, kdo mají zakoupenou jízdenku, si ji na nádraží na distribučním místě DFB na nástupišti u vlaku vymění za identifikační pásku na ruku. Svou jízdenku si tedy nezapomeňte přinést s sebou! Do vlaku budou následně vpuštěni, a to i na zpáteční cestě, pouze fanoušci označeni páskou.

Pro fanoušky Bohemians je na stadionu vyhrazeno 858 míst. Příznivci Klokanů z různých koutů České republiky, kteří přijedou po vlastní ose, mohou parkovat na placeném parkovišti u Ostravar arény. Cena parkovného činí 50,-/utkání. Nájezd je z ul. Závodní a vzdálenost na stadion do sektoru hostů je cca 300 metrů. Vzhledem k pečlivému odbavení při vstupních bezpečnostních prohlídkách pořadatelé prosí fanoušky, aby přijeli do Ostravy včas. Cena vstupenky do sektoru hostů je 150,-. Vstup do sektoru hostů bude otevřen v 16:00.
Na stadionu je nutno dodržovat Návštěvní a Penalizační řád. Do sektoru nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek. Budou prováděny namátkové testy a dechové zkoušky za asistence Městské policie. Na stadion je zakázáno vnášet tyče, vlajky z hořlavého materiálu a papírové předměty. Také je zcela zakázáno používat pyrotechniku na celém stadionu a kouření je povoleno jen na vyhrazených stanovištích pro kuřáky.