Porážka od slovenského mistra

Jediným střelcem Klokanů byl mladý Koubek.

Porážka od slovenského mistra

Na Pasienkách vyrukovali Klokani proti Slovanu Bratislava v brance s Koubou. Pozici levého halfbeka zaujal Schumacher. A v útočné trojici vedle Vaníčka a Puškáče nastoupil Marhún. Úvodní minuty patřily domácímu Slovanu, který šel i do vedení. Centr Suchockije od rohového praporku odvrátila obrana Bohemky k Rataovi, na jehož efektní nůžky Kouba nedosáhl.

Za Klokany odpověděl střelou zpoza šestnáctky Schumacher, ale pravou nohou střílel mimo tři tyče. Zajímavou souhru předvedli Bohemians po dvaceti minutách. Bartek prostrčil míč do šestnáctky na nabíhajícího Krcha. Obránce ještě připravil míč do velmi dobré pozice Marhúnovi, ale Bahrajnec si balón ještě zpracovával a jeho střela byla sražena.

Bohemka se ho hořkém úvodu nadechla byla nebezpečnější. Šikovně přes protihráče ve vápně pak přešel Puškáč, ovšem Šulla jeho prudkou ránu zvládl vyrazit. Po chvilce měl dobrou příležitost Vaníček, avšak obránce srazil střelu mladého reprezentanta. Nádech Bohemians bohužel v závěru prvního poločasu utlumil Dražič, který se prosmýkl přes obránce a prostřelil vybíhajícího Koubu. První půli uzavřel centr Jindřiška ze standardní situace, ze kterého hlavičkoval Keita kousek nad břevno.

Po přestávce vyběhla na hřiště obměněná sestava Klokanů, v níž byla i nejčerstvější posila Bohemians, záložník Jakub Rada. A Klokani mohli snížit. Na zadní tyči zakončoval úplně volný Nečas, ale bohužel centrovaný míč usměrnil nad branku. Tato šance Klokany mrzela. Záhy si totiž dlouhý míč z hloubi pole našel Ratao, který obstřelil brankáře Bohemky, čímž vstřelil svůj druhý gól v utkání.

Dlouhým pasem se poté dostal do šance i Keita, když se řítil na brankáře Greifa, který ale jeho ránu dokázal vyrazit. V poslední desetiminutovce orazítkoval břevno Jindřišek. Klokani skórovali pět minut před koncem. Radův centr usměrnil na zadní tyč útočník Koubek. Zelenobílí tak prohráli s bratislavským Slovanem.