B tým: Klokani zvítězili brankou v závěru

Zelenobílí v přípravném zápase porazili druholigového soupeře.

B tým: Klokani zvítězili brankou v závěru

Klokani přivítali na svém hřišti Slavoj Vyšehrad, pro který se jednalo o generálku před prvním kolem druhé ligy. Bohemka nastoupila bez posil z A týmu, byly tedy k vidění mladé naděje, z nichž několik spadá ještě do kategorie U19. Do branky se postavil Kouba, který se jako jediný připravoval během pauzy s áčkem.

Po úvodním oťukávání byli trochu častěji na míči hosté. Přes pevnou obranu Bohemky se však do zakončení dlouho nedostávali. Po několika minutách však napřáhl vyšehradský Drozda a trochu protáhl Koubu v brance, který střelu vyrazil na rohový kop. Klokani odpověděli skvělým pokusem Vrány, jenž z hranice velkého vápna donutil k zákroku brankáře Otáhala, ten však nadvakrát jeho pokus zkrotil. Dále se hrála vyrovnaná partie plná útočných akcí. V 38. minutě skvěle pracoval Ugwu, který se zbavil obránce. Jeho pokus si však gólman Slavoje pohlídal.

Do druhého poločasu Klokani vstoupili výborně a na přihrávku mezi stopery si naběhl Osmančík, který si položil kličkou brankáře a zasunul do prázdné branky! Slavoj poté zvýšil svoji aktivitu a byl dlouhou dobu nebezpečnější. Vyrovnání se hosté dočkali v 72. minutě. Po rychlé kombinaci překonal Koubu přesnou střelou Čvančara. Bohemka byla po obdržené brance jako opařená a Slavoj měl dále více ze hry. Na straně Klokanů však stál hbitý Osmančík, který v 88. minutě utekl všem a zařídil mladým hráčům Bohemky vítězství!

Klokani tak urvali vítězství v samotném závěru utkání a vstoupili úspěšně do přípravy před ČFL.