Vítězství ve Velvarech

O výhře rozhodli Hůlka s Koubkem.

Vítězství ve Velvarech

Klokani ve Velvarech k výročnímu utkání 100 let od založení zdejšího klubu vyběhli od začátku v útoku s Osmančíkem a ve středu zálohy s Begičem. V první šanci se ukázal Vodháněl, když si navedl míč na střed hřiště. Brankář Měsíček prudkou ránu vyrazil na rohový kop. Ten zahrál Vodháněl přesným centrem na Šmída, jenže hlavička obránce Klokanů branku minula.

Do samostatného úniku se hnal po deseti minutách Nečas, ovšem vyběhnuvší Měsíček ve spolupráci s dotírajícím obráncem zneškodnili střelu rychlého forvarda. Následně se poprvé v ofenzivě ukázal i domácí celek. Vopat si připravil míč na střelu a přesnou ranou k tyči poslal svůj tým do vedení.

Po sedmi minutách se radovali i Klokani. Šmídovu hlavičku ještě na malém vápně úspěšně dorazil do sítě Hůlka a srovnal stav. Klokani se z několika nadějně rozehraných akcí již neprosadili, takže první poločas skončil nerozhodně.

Do druhé půle Bohemka nastoupila s novou jedenáctkou. Po osmi minutách Köstl podpořil ofenzivu a díky jeho práci se prosadil Koubek.
Do konce zápasu už se žádný z hráčů nezapsal do střeleckých statistik a utkání skončilo výhrou Bohemky 2:1.