Do Příbrami pro první venkovní body

Klokany čeká výjezd na Litavku.

Do Příbrami pro první venkovní body

Třetí kolo FORTUNA:LIGY znamená pro Klokany krátký výjezd. Na Litavce svedou souboj s domácí Příbramí. S tímto sokem sehráli Klokani v minulé sezoně hned čtyři zápasy. Příbram si v úvodních kolech tohoto ročníku připsala nejprve bod za domácí remízu s Teplicemi (1:1), ale poté prohrála v Opavě (0:1). U týmu zůstal po zvládnuté baráži o nejvyšší soutěž v pozici hlavního trenéra Roman Nádvorník.

1. FK příbram - Bohemians Praha 1905 1:2 (0:1)
1. FK příbram - Bohemians Praha 1905 1:2 (0:1)
Během letní pauzy se kádr Příbrami rázně změnil. Utrpěla na tom především ofenziva. Hostování ze Slavie skončilo Matouškovi s Mingazovem, kteří byli hlavními strůjci příbramských gólů v minulé sezoně. Zpět do pražského Edenu se stěhoval i Matěj Chaluš. Fanouškům dobře známý Ibrahim Keita již působí v Bohemians. Smlouva skončila Egonu Vůchovi s Milanem Nitrianským. Kariéru ukončil Rudolf Skácel. Gólman Milan Švenger přestoupil do druholigového Žižkova.

Naopak kádr posílil záložník Martin Zeman, který se vrátil zpět z Izraele. Po neúspěšném pokusu s Brnem o postup do první ligy zamířil Michal Škoda právě do Příbrami. Obranu posílil Mihajlo Cmiljanovič, který předtím byl hráčem slovenského Prešova. Z pražské Slavie hostuje Marko Alvir.

1. FK příbram - Bohemians Praha 1905 1:2 (0:1)
1. FK příbram - Bohemians Praha 1905 1:2 (0:1)
Zápas na stadionu Na Litavce začíná v sobotu v 17:00. Hlavním rozhodčím bude Emanuel Marek. Jeho asistenty budou Zdeněk Dobrovolný a Jan Váňa. Čtvrtým rozhodčím bude Ondřej Berka. Nejdůležitější momenty z utkání vám zprostředkujeme na sociálních sítích. Vše najdete pod hashtagem #PRIBOH nebo na našem oficiálním profilu. Hashtag také připište k vašim příspěvkům nebo nás u nich označte. Vstupenka do sektoru pro fanoušky Bohemians stojí 100 Kč. Sektor hostí se nachází na tribuně 2003.