Podaný: Nedařilo se nám kombinovat

Univerzál Jakub Podaný komentuje duel v Karviné.

Podaný: Nedařilo se nám kombinovat

Jakub Podaný popisuje remízu v Karviné. Jeho pohled na utkání i soupeře se dočtete v rozhovoru.

Jak hodnotíš první bod ze hřiště soupeře?
Dnes to byla opravdu holomajzna. Úplně se nám nedařilo kombinovat, stejně jako soupeři. Byl to takový bojovný zápas. Musím říct, že jsme něco podobného očekávali. Věřili jsme ovšem, že průběh hry změníme, budeme mít navíc a vytvoříme si nějaké šance. K vidění byl ale častý boj ve středu pole. Udrželi jsme čisté konto a máme první bod ze hřiště soupeře. Je to určitě lepší, než ty zápasy předtím, které jsme prohráli.

Karviná dokázala o body obrat i Slavii.
Vždycky ctíme sílu soupeře. Osobně si myslím, že Karviná má hodně šikovné hráče v soubojích jeden na jednoho. Třeba Ba Loua je dost šikovný. O jejich síle jsme věděli. Zároveň je faktem, že se budou motat kolem nás. Chtěli jsme tady vyhrát, ale nakonec máme bod. Nejsme s ním extra spokojení, ale nejsme ani nespokojení.

Po přestávce jsme měli několik náznaků, z nichž šlo vytěžit více.
Nám dnes nešla kombinace. Když byly nějaké náznaky, tak jsme to nedokázali vyřešit. Celkově jsem se ani já nedostával do náběhů, abych měl hru před sebou a mohl jít do souboje jeden na jednoho, což je pro můj herní styl relativně klíčové. Byli jsme hodně v bloku a nechtěli udělat chybu. Když jsme chtěli vyrazit dopředu a něco vytvořit, tak se nám to bohužel nedařilo.

Karviná - Bohemians 0:0
Karviná - Bohemians 0:0
V jakém duchu se nesla poločasová přestávka?
Chtěli jsme být nebezpečnější. Dozadu jsme hráli vcelku bezpečně, což je oproti minulým utkáním pozitivní. Do této doby jsme měli na kontě šestnáct obdržených branek. Nula vzadu se rozhodně počítá.