Jednoznačná záležitost Klokanů

Bohemians vezou z Teplic zasloužené vítězství.

Jednoznačná záležitost Klokanů

V základní jedenáctce nastoupilo hned šest hráčů A mužstva. V brance Le Giang, před ním v obraně Bederka, Köstl a Schumacher. Kraje zálohy zaujali Hronek se Záviškou. Na hrot útoku se postavil Puškáč.

Hned v úvodu se radovali domácí, když se přesně k tyči zpoza šestnáctky trefil Radosta.

Bohemians přispěchali s rychlou odpovědí. O necelých deset minut později se do vzduchu pověsil Le Tuan a parádní hlavičkou po krásném centru z pravé strany vyrovnal.

FK Teplice B - Bohemians Praha 1905 B
FK Teplice B - Bohemians Praha 1905 B
Záhy už Klokani vedli. Buneš pěknou průnikovou přihrávku našel Závišku, který si věděl rady a prostřelil brankáře Němečka. Zelenobílí svůj náskok navýšili. Puškáč odvedl velmi dobrou práci proti svému strážci, podržel míč a nahrál pod sebe na Hronka, jehož přesná rána k bližší tyči znamenala třetí gól v domácí brance.

Vzápětí byl u balonu znovu Hronek, našel před brankou Schumachera, který vstřelil čtvrtou branku Bohemky. Do kabin se šlo za pohodlného náskoku Klokanů.

Po pauze Bohemka pokračovala v nastoleném trendu. Nejprve se po pasu Závišky prodral do šance Hronek, jenže jeho pokus gólman Němeček vytěsnil na břevno.

FK Teplice B - Bohemians Praha 1905 B
FK Teplice B - Bohemians Praha 1905 B
Poté se Klokani mohli radovat. Puškáč unikl po levé straně a střelou na zadní tyč přidal pátou branku. Patnáct minut před koncem Vrána skvělým presinkem získal míč pro Schumachera. Německý obránce mu míč vrátil, Vrána ho posunul do jasné šance Osmančíkovi, který si věděl rady a mohl se radovat z šesté branky Bohemians.

Do střelecké listiny se mohl zapsat i Bederka, ovšem jeho pěknou střelu z přímého kopu gólman Němeček bravurním zákrokem vytěsnil na tyč. Zbytek utkání si Bohemka pohlídala a odjela se zaslouženým vítězstvím.