Další roušky dnes v prodeji

Na e-shopu se roušky postupně objeví dnes v 19:05.

Další roušky dnes v prodeji

Dnes v 19:05 budou na e-shopu k objednání dva druhy roušek. Pruhovaná za naši pořizovací cenu 129 Kč a Vždycky jsme s Vámi! za základní cenu 199 Kč, nebo za zvýšenou cenu 299 Kč, kdy nákupem zároveň podpoříte náš klub. Do konce dubna odešleme okolo 2 000 kusů, v květnu máme smluvenou výrobu dalších 4 000 ks s možností předobjednávky. Maximálně v jedné objednávce můžete objednat celkem 4 ks roušek, kombinace vzorů a cen je samozřejmě možná.

Na e-shopu uvidíte, zda objednáváte aktuální skladovou zásobu či předobjednáváte budoucí dodávku roušek. V případě předobjednávky uvidíte také přibližné datum, od kdy budeme tyto roušky expedovat. Tomuto věnujte pozornost, ať v budoucnu není fanshop zahlcen dotazy, kdy bude která zásilka doručena. Uděláme maximum, abychom obratem odeslali to, co naskladníme. Naše maximální výrobní kapacita do konce května nyní tvoří přibližně 6 000 roušek. V momentě předobjednání této kapacity bude prodej pozastaven a obnoven v druhé polovině května, až se opět uvolní termíny u výrobců.

Pokud chcete roušku do sbírky, nebo ji nepotřebujete hned, objednejte si rovnou pozdější termín doručení. Pomůžete nám dostat roušky prvně k lidem, kteří je potřebují.

Prodejna fanshopu je nyní z nařízení Vlády uzavřena, proto je možná pouze objednávka na dobírku. K obnově osobních odběrů přistoupíme po znovuotevření prodejny v Ďolíčku.