VIDEO: Klokani vyzvou Dejvické divadlo

Bohemians a Dejvické divadlo společně pořádají zcela ojedinělou akci.

VIDEO: Klokani vyzvou Dejvické divadlo

V neděli 26. dubna se od pěti hodin odpoledne na virtuálním jevišti a stadionu utkají dvě jedenáctky sehraných pražských týmů, které změří své síly a dostanou příležitost projevit talent v oboru svých soupeřů. V zápase se střetnou týmy systémem muž proti muži (případně ženě). Každý on-line, pouze za asistence kamery z místa, kde tráví koronavirovou herní přestávku. Zástupci Bohemians prokážou své znalosti a schopnosti v oboru divadelním, jedenáctka Dejvického divadla naopak zabojuje na pomyslném fotbalovém hřišti. Recitující Martin Dostál či gól na hřišti slavící Simona Babčáková. I to je jeden z možných scénářů tohoto netradičního virtuálního souboje.

Za bezchybné splnění zadaného úkolu bude jeho interpretovi připsán jeden gól. Skóre tak může být napínavé do poslední minuty zápasu a k vítězství může dojít i v prodloužení, pokud se v průběhu zápasu vyskytnou nezaviněná nebo i úmyslná zdržování. V případě brankářů pak bude úspěšně splněný úkol znamenat chycenou penaltu. Vzhledem k charakteru utkání budou mít oba týmy možnost intenzívního domácího individuálního tréninku, o jehož výsledcích budou jednotliví hráči průběžně a rovněž on-line informovat trenéry. Utkání pro vás bude komentovat mistr bonmotů Jaromír Bosák, spolukomentátorem mu bude Ivan Trojan.

Na Ticketportalu si můžete zakoupit virtuální vstupenku s jednorázovým kódem. Tímto kódem získáte na webu www.ticketportal.cz v neděli 26. dubna v 17:00 přístup k jedinečnému videu, kde se dovíte výsledek utkání. Podobně jako na každém zápase bude možné se rozhodnout pro různé typy vstupenek, od Gold VIP na polstrovaných sedadlech za 1 905 Kč, přes Silver VIP za 333 Kč až k běžným vstupenkám za 105 Kč. Počet běžných vstupenek není omezený, VIP ovšem nemůže být každý. Všichni aktéři jsou přesvědčeni, že utkání proběhne v duchu fair play a těší se na diváky ve virtuálních ochozech vršovického Ďolíčku.

Vybrané peníze se následně rozdělí a pomůžou v této době podpořit Dejvické divadlo, Hereckou asociaci, skrze nový nadační fond Bohemians také Nemocnici Na Františku a klub Bohemians.

Těšíme se na Vás.

> VSTUPENKY <

Bohemka TV