Za zavřenými dveřmi proti Liberci

LIVESTREAM: Bohemians se znovu představí v Ďolíčku.

Za zavřenými dveřmi proti Liberci

Vládní opatření se postupně uvolňují, a tak se i Klokani můžou pomalu vracet do ligového režimu. Po pondělním tréninkovém utkání s Chrudimí je před Bohemians první přípravné utkání před znovuzahájením ligy, které dnes schválilo Ligové grémium LFA. Do uzavřeného Ďolíčku přijede liberecký Slovan. Klokani se s týmem z Podještědí utkali hned v druhém jarním klání. Ze stadionu U Nisy odjeli po prohře s prázdnou (1:3).

Bohemians - Chrudim 2:1 (1:0)
Bohemians - Chrudim 2:1 (1:0)
Zápas v Ďolíčku začíná v 11 hodin a stejně jako v pondělí bude hrán na dva poločasy o padesáti minutách. Stadion bude od rána pro veřejnost uzavřený, proto se i fanshop otevře až v odpoledních hodinách. Žádáme fanoušky, aby se nepokoušeli do Ďolíčku dostat svévolně. Stále platí opatření omezující počet osob na sto. Vpuštěni nebudou ani zástupci médií. Respektováním tohoto doporučení se vyhnete nepříjemným situacím, kdy očekáváme zvýšený dohled policistů a strážníků v okolí stadionu.

Na sociálních sítích bude k dispozici tradiční zpravodajský servis. Z utkání vám nabídneme živý stream, jehož odkaz najdete zítra ráno na webu i sociálních sítích klubu. Zároveň budeme testovat vysílání Rádia Bohemka na klubovém Youtube kanálu, které bychom chtěli fanouškům nabídnout i v ligových zápasech ve zbytku ročníku.

LIVESTREAM