Remízový boj v Brně

Bohemka se domů vrací s bodem a čistým kontem.

Remízový boj v Brně

Základní jedenáctka Klokanů doznala jen jediné změny, když místo Schumachera nastoupil Dostál. Domácí hráči vlétli do utkání aktivně, ale Bohemians je do žádné příležitost nepustili. Střely ze střední vzdálenosti pak likvidoval jistý Le Giang. Za Zelenobílé zahrozil ránou z dvaceti metrů Vaníček, ale branku netrefil.

Další kombinace domácích už mohla vést ke gólové šanci, ale oblouček Růska odvrátil na rohový kop Dostál před Fouskem. Nebezpečnější byla střela Fouska po půlhodině hry, která ve vzduchu zaplavala, ale Le Giang si poradil.

FC Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905
FC Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905
Poté měli velkou šanci Bohemians. Až před brankáře se prokličkoval Hronek, dokázal ho i obejít, jenže poté branku přestřelil. O chvilku později pálil Vaníček, ovšem Šustr jeho ránu zvládl vyrazit. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Po pauze měli první příležitost domácí. Míč se dostal z levé strany od Růska přes Vaňka až doprava k Hladíkovi, který napálil pravou spojnici Le Giangovy branky. Na druhé straně našel Jindřišek centrem od rohového praporku Bartka, ale jeho hlavičku lapil na brankové čáře Šustr.

FC Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905
FC Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905
Krásný individuální průnik pak předvedl Nečas a pak se míče ujal Hronek, ovšem jeho střelu srazila domácí obrana na rohový kop.

Více se už ale nestalo a z Brna tak odjeli Klokani s bodem.