Bartek: Bod musíme brát

Univerzál David Bartek komentuje remízu v Brně.

Bartek: Bod musíme brát

Utkání v Brně zhodnotil David Bartek. Jak viděl on celé utkání a jak se cítil v záložní řadě? Více se dozvíte v rozhovoru.

V čem byl největší rozdíl oproti minulému utkání?
Hlavně jsme nedali gól. Mám v sobě takové rozporuplné pocity, ale abych pravdu řekl, tak dobrý je každý bod. Musíme stát nohama na zemi, protože i takové zápasy jsou. Pamatuji si, že přesně podobné jsme i prohrávali. Hlavní je, že jsme nedostali gól, ale zapracujeme na koncovce a příště branku dáme.

Zaskočilo nás Brno úvodní aktivitou?
Věděli jsme, že hráči Brna jsou směrem dopředu zajímaví, rychlí a techničtí. Na začátku nám to sice dělalo problémy, ovšem postupem času jsme se do toho dostávali a byli víc na míči. Otevíraly se tam mezery, do nichž jsme chodili. Musíme ale lépe řešit ty situace v samotném finále. Hra byla jinak dobrá. Dozadu už domácí nejsou na takové úrovni. Bylo na nás, jak se s tím popereme. Čekali jsme na uvolnění nějakých prostor, ale nedostali jsme se do pořádného finále.

Zbrojovka - Bohemians 0:0
Zbrojovka - Bohemians 0:0
Tentokrát jsi nastoupil v záloze. S tímto postem máš bohaté zkušenosti, ale musel ses s tím zezačátku sžít? V poslední době jsi nastupoval hlavně v obraně...
Já hrál levého záložníka vlastně celý život, takže problém to nebyl. Abych pravdu řekl, tak se teď daleko lépe cítím na bekovi. V průběhu utkání jsem tam také posunul a hrálo se mi lépe.

Přichází reprezentační pauza vhod i z důvodu, že se nám vrátí hráči z karantény a možná i po zranění?
Tuhle věc moc nechápu. Odehrajeme dvě kola a hned je reprezentační přestávka. Je to zvláštní, ale s ohledem na tu situaci, která u nás panuje, to je dobře. Kluci se dají do pořádku a zase se k nám připojí.