Nevydařený návrat do Ďolíčku

Klokani na domácím stadionu s Plzní prohráli.

Nevydařený návrat do Ďolíčku

Klokani nastoupili proti Viktorii Plzeň ve stejné základní sestavě jako před týdnem v Olomouci. První příležitost si připsali hosté, když se hnali do rychlého protiútoku, který zakončil Ba Loua, ale přízemní střelu na bližší tyč Le Giang zneškodnil. Zahrozili i Bohemians. Puškáč táhl protiútok a přihrál doprava na Vaníčka, ale ten bohužel střílel kousek vedle levé tyče hostující branky.

Před uplynutím první půlhodiny dostala Plzeň výhodu přímého kopu. Ránu Čermáka ale srazil na rohový kop Bederka. Po rozehrávce si na přední tyč naběhl Ondrášek a hlavou poslal Plzeň do vedení svým prvním gólem v jejím dresu. Vzápětí Kopic táhl míč po pravé straně, přihrál před branku, kde už nabíhal Ba Loua a vstřelil druhý gól Viktorie.

Bohemka se snažila oklepat z dvojitého úderu Viktorie, ale do vyložené příležitosti se nedostala. První půle tak skončila za dvoubrankového vedení Plzně.

Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň
Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň
Po přestávce vypálil ze střední vzdálenosti Levin, ovšem jeho ránu vyrazil s problémy Hruška. Poté střílel Bartek, jenže jeho ránu srazil Brabec na rohový kop. Záhy Ba Loua prudkým přízemním centrem našel na zadní tyči Kopice, jenž přestřelil branku Klokanů. O malý okamžik tentýž hráč mohl neproměněnou šanci napravit, když uháněl vstříc brance Bohemky, ale Le Giang záměr vystihl a střelu na zadní tyč vyrazil.

Dvacet minut před koncem pálil Květ po přiťuknutí Vaníčka, bohužel ale branku Plzně netrefil. Jenže poté přidal třetí gól hostů Kopic, čímž pojistil vedení svého týmu. Nebyl to ale poslední úder. Pět minut před koncem se trefil ještě střídající Beauguel, který přidal čtvrtou branku.

Nakonec se ale Bohemka prosadila, když po přihrávce Nečase skóroval Vaníček. S Plzní ovšem Klokani bohužel doma padli.