B tým prohrál nejtěsnějším rozdílem

O výhře Jablonce rozhodl jedinou brankou utkání Daníček.

B tým prohrál nejtěsnějším rozdílem

Za B tým Bohemians proti Jablonci nastoupili i Kouba, Vondra, Pokorný, Hašek, Osmančík, Novák a Ugwu. První šanci si vypracovala Bohemka, když měl na hranici šestnáctky míč Hašek, ovšem přízemní ránu skryl v náruči brankář Vajner.

Hosté zkoušeli ohrozit branku Bohemians střelami ze střední vzdálenosti. Rozkovcovu ránu ovšem Kouba skvěle vyrazil. Po dvaceti minutách se Jablonec už radoval. Daníček si navedl míč, vypálil z dvaceti metrů a míč se od břevna odrazil do sítě.

Klokani mohli srovnat. Nadějná Osmančíkova rána bohužel v brance neskončila. Další příležitost byla k vidění o chvilku později. Uvnitř šestnáctky Jablonce střílel Nátr, ale Vajner míč vyrazil a Osmančík z dorážky branku přestřelil. Do kabin se tedy šlo za těsného vedení Jablonce.

Po přestávce se do šestnáctky Klokanů přihnal Vošahlík a našel Daníčka, ale jeho střelu Kouba skvělým zákrokem zneškodnil. Poté pálil Kinčl, ale výborný brankář Bohemians vytěsnil balon na rohový kop. Klokani odpověděli protiútokem, který zakončil Hašek, ale jeho krásná rána do pravého horního rohu skončila na břevně.

Blízko gólu byl ještě střídající Štěpánek, jenže centr Buneše zakončil mimo tři tyče. Bohemians se ale gólově neprosadili a s Jabloncem padli nejtěsnějším rozdílem.