Necid: Získali jsme důležité body

Utkání s Brnem komentuje útočník Tomáš Necid.

Necid: Získali jsme důležité body

Výhru nad Brnem zhodnotil útočník Tomáš Necid. V rozhovoru mluvil o utkání, své vstřelené brance, soupeři, ale i fanoušcích.

Jakou cenu má vítězství nad Brnem?
Hodně důležitou. Kdybychom body ztratili, tak by vítězství na Spartě vyšlo vniveč.

Trénovalo se po vítězství na Spartě lépe?
Když se podaří vyhrát zápas, tak je celý ten další týden poté o to příjemnější. Věříte si i víc do dalších zápasů, což se promítá i v trénincích.

Díky tvé brance jsme šli rychle do vedení. Nebál ses, že nebude branka uznána kvůli ofsajdu?
Věděl jsem, že u mě se o ofsajdové postavení nejednalo. Maximálně by se zkoumalo asi postavení Petra Hronka. Jsem rád, že se nám podařilo dát první branku takhle brzy. Pomohla nám. Nechali jsme si dát ovšem poté vyrovnávací gól. Nutno dodat, že Růsek se trefil fantasticky. Přestali jsme ale po gólu hrát a dlouho nám trvalo se dostat zpět do hry.

Brnu šlo o hodně, neboť mezi sestupovými a klidnějšími nesestupovými místy je už větší bodový rozdíl...
Chtěli potvrdit tři body z Opavy. Čekali jsme velký boj, a to se potvrdilo. Zejména ve druhém poločase. Navíc ještě začalo sněžit, takže počasí fotbalu úplně neprospělo. Ačkoliv se hrálo hodně bojovně, tak si myslím, že ve hře bylo i hodně fotbalových věcí.

Bohemians - Zbrojovka 2:1 (2:1)
Bohemians - Zbrojovka 2:1 (2:1)
Co říkáš na diváckou podporu, která je možná nejspíš jen u nás v Ďolíčku...
Je hezké, že i v takové zimě přijdou, celý zápas stojí a koukají na zápas. Patří jim obrovské díky.

Skóroval jsi v obou posledních dvou zápasech. Cítíš se lépe?
Do každého utkání jdu s tím, že chci dát gól. Předtím se to moc nedařilo, ačkoliv jsem šance měl. Teď se to povedlo takto. Jsem hlavně rád, že jsme vyhráli. Sice je pro mě důležité, abych branky dával. Ovšem nejvýš je vítězství týmu, díky němuž pak získáme tři body. Posouváme se tak i v tabulce výš a odskakujeme týmům ze spodku.