Série neporazitelnosti na zlínské Letné pokračuje

Ze Zlína odjíždí Klokani s bodem a čistým kontem.

Série neporazitelnosti na zlínské Letné pokračuje

Bohemka nastoupila ve Zlíně v odlišné základní jedenáctce oproti duelu s Budějovicemi. Mezi vyvolenými byli Köstl, Schumacher, Novák i Puškáč. Volno dostali někteří hráči s ohledem na zápasový program, a to včetně Josefa Jindřiška.

Aktivněji vstoupili do duelu Zelenobílí, kteří více drželi míč. A přišla také první příležitost. Vaníček musel vystřídat zraněného Nováka a z pravé strany našel centrem Hůlku, jenž hlavičkoval jen malý kousek vedle pravé tyče domácí branky.

Zlín - Bohemians
Zlín - Bohemians
Zlín odpověděl díky přímému kopu, který zahrával téměř z hranice šestnáctky Hlinka. Mířil sice hezky k pravé tyči, jenže Le Giang skokem ránu vyrazil a udržel čisté konto.

Do vedení mohli jít přece jen Klokani. Balon totiž propadl až k Schumacherovi, který si ho připravil na střelu, ale tu zvládl zablokovat Fantiš. První půle tedy skončila bezbrankovou remízou.

Po přestávce byl obrázek hry velmi podobný. Nerozhodné skóre se mohlo ovšem měnit. Levin krásnou průnikovou přihrávkou našel nabíhajícího Dostála, na jehož centr si naskočil Puškáč, ale hlavou jen pár centimetrů minul pravou tyč branky Zlína.

Zlín - Bohemians
Zlín - Bohemians
V závěrečné čtvrthodině zasáhlo do hry video. Po souboji totiž zůstal Poznar ležet ve vápně Klokanů a hlavní sudí Klíma nakonec po kontrole záznamu u obrazovky nařídil pokutový kop. Exekuce se ujal Simerský, ale branku vysoko přestřelil.

Ani v samotném závěru branka nepadla, a tak Zelenobílí vezou ze Zlína bod a další čisté konto.

Hodnocení trenéra Luďka Klusáčka: "Povětšinu zápasu se nám dařilo být aktivní na míči. Asi do 65. minuty jsme byli lepší, než Zlín. Nedotáhli jsme některé akce a branku ohrozili minimálně. Nedařilo se nám ani při centrech a protiútocích. Nakonec jsme mohli ztratit i ten bod, když soupeř měl k dispozici pokutový kop. Remízu v konečném součtu bereme."