Marodka Bohemians

Opět přinášíme přehled zraněných hráčů.

Marodka Bohemians

Do konce FORTUNA:LIGY zbývá ještě 5 zápasů. Trenér Klusáček si může oddychnout, že jeho svěřenci získali už 38 bodů a pohybují se v klidných vodách prvoligové tabulky. Marodka Bohemians totiž aktuálně čítá 11 zraněných hráčů. Dva z nich sice k utkání do Opavy odcestovat mohou, ovšem další dva mimo marodku k dispozici nebudou. Trest za 4 žluté karty si zítra odpykají Jiří Bederka a Petr Hronek.

Lukáš Pokorný
U Lukáše se situace zásadním způsobem nezměnila. Pro zranění kolene je do konce sezony mimo hru. Léčí se v péči kmenové Slavie Praha.

Roman Valeš
Po operaci kolene trénuje téměř naplno. Vyhýbá se soubojovým cvičením a dle předpokladů se počítá s jeho návratem od nové sezony.

Michael Ugwu
V příštím týdnu ho čeká sundání sádry ze zlomené nohy. Také pro něj sezona předčasně skončila.

Lukáš Hůlka
V úterý podstoupil kontrolní vyšetření prasklého bubínku. Další kontrola je naplánovaná na úterý 11. května. Do té doby pro Lukáše stále platí odlehčený typ tréninku bez hlavičkování a soubojových situací.

Kamil Vacek
Po zahojeném zranění kolene utrpěl v tréninku tržnou ránu na noze. Při posledním utkání se Slavií patřil stále na marodku, ovšem nyní už trénuje a k utkání do Opavy odcestovat může.

David Bartek
U Davida stále platí klidový režim po zlomenině obličejového skeletu. Během dvou týdnů by se mohl vrátit k lehké individuální zátěži v posilovně a na rotopedu.

Josef Jindřišek
Od otřesu mozku u kapitána stále přetrvávají bolesti hlavy a netrénuje. V klidovém režimu se jeho stav mírně zlepšuje, nicméně ani lehká zátěž v podobě jízdy na kole u něj nyní není vhodná. Klokanům tak bude nadále chybět, pravděpodobně do konce ročníku.

Daniel Köstl
Ve vršovickém derby byl vystřídán pro zranění v oblasti kyčle. Důrazný stoper podstoupil sérii prvních vyšetření. Další budou následovat. Až poté bude možné blíže určit dobu jeho absence.

Antonín Vaníček
Po ostrém faulu na hřišti v Příbrami opouštěl hřiště na nosítkách. Má zhmožděný stehenní sval. Zranění mu nedovoluje trénovat. Včera teprve začal lehce rehabilitovat cvičením.

Till Schumacher
Schumacher má také poraněný stehenní sval a jeho návrat k plné zátěži se očekává za 2-3 týdny.

Ibrahim Keita

Útočník si v posledním utkání proti Slavii pohmoždil zápěstí, ovšem zranění by ho nemělo výrazně limitovat. Dál trénuje s týmem bez omezení.